2012-05-25 09:19:03
Φωτογραφία για Αναγνώστη λέει: Μην ακούτε τις Κασσάνδρες!
Έλληνες, μην ακούτε τις Ευρωπαίες Κασσάνδρες! Τον τελευταίο καιρό έχουν λυσσάξει οι πάντες εντός κι εκτός της χώρας και μας ασκούν... μία απίστευτη ψυχολογική πίεση και έναν απίστευτο ψυχολογικό εκβιασμό ότι εάν δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας θα μας πετάξουν από το ευρώ και θα πεθάνουμε από την πείνα!

Έλληνες, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί διότι θα πάρουμε μαζί μας στον Άδη και άλλους αδύναμους κρίκους της Ευρωζώνης όπως είναι η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία και κυρίως η οικονομία της κυρίας Μέρκελ θα γνωρίσει μία ανεπανάληπτη ύφεση!

Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές ψηφίστε με καθαρό μυαλό και αναλογιστείτε τί θα έκαναν στη θέση σας οι ένδοξοι πρόγονοί σας.

Θα παρέμεναν ραγιάδες περιμένοντας τα ψίχουλα της κυρίας Μέρκελ ή θα σήκωναν κεφάλι;

Να ξέρετε ότι εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και θα συνεχιστεί η υπάρχουσα πολιτική του μνημονίου των αυτοκτονιών και της πείνας των παιδιών μας.

Να ξέρετε επίσης ότι ο Σύριζα είναι σωστός ως προς την οικονομική πολιτική αλλά είναι φίλος των κάθε λογής λαθρομεταναστών που έχουν έρθει εδώ χωρίς να το δικαιούνται.

Έλληνες ψηλά το κεφάλι! Θα νικήσουμε! Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν αμέτρητες φορές! Πάντα ήμασταν μόνοι και λίγοι αλλά πάντα νικούσαμε!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ