2017-11-01 09:34:15
Φωτογραφία για Αν ο Χίτλερ είχε γίνει δεκτός σε κόμμα… ο κόσμος ίσως είχε γλιτώσει
Ο Αδόλφος Χίτλερ αποφάσισε να συμμετάσχει στο ναζιστικό κόμμα μετά την απόρριψή του από άλλο ακροδεξιό κόμμα, αποκάλυψε ο εξέχων ιστορικός, Τόμας Βέμπερ, με έδρα στο σκωτσέζικο πανεπιστήμιο του Αμπερντίν, μετά από δεκαετή έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Ο ερευνητής ιστορικός δήλωσε, ότι αν ο Χίτλερ δεν είχε απορριφθεί από το νεοσύστατο Γερμανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, είναι απίθανο ότι θα είχε υπάρξει παγκόσμιος πόλεμος και μαζική δολοφονία έξι εκατομμυρίων Εβραίων από τη Ναζιστική Γερμανία, καθώς θα ήταν πολύ δυσκολότερο να αναρριχηθεί στην κομματική ιεραρχία ενός μαζικότερου και πιο πετυχημένου τότες κόμματος σε σύγκριση με το ναζιστικό, του οποίου αρχηγός έγινε το 1921.

Ο Δρ. Βέμπερ αποκάλυψε ένα ανέκδοτο έγγραφο που αποκαλύπτει ότι το γερμανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα δήλωσε στον Χίτλερ το 1919, ότι δεν τον ήθελαν στο κόμμα τους ή να γράψει για την εφημερίδα τους! Πρόσθεσε δε, «αν είχε γίνει δεκτός στο γερμανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, θα είχε σχεδόν σίγουρα παραμείνει στο περιθώριο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ