2017-11-03 21:34:20
Φωτογραφία για Και στη Microsoft χρησιμοποιούν το... Chrome
Υπάλληλος της Microsoft εγκαθιστά, εν μεσώ παρουσίασης το Chrome, επειδή το Edge συνεχίζει να κρασάρει. Πρόκειται για ένα πολύ αμήχανο περιστατικό. Ένας υπάλληλος της Microsoft αναγκάστηκε να σταματήσει την παρουσίαση του Azure, στη μέση ζωντανής επίδειξης, για να εγκαταστήσει το Chrome της Google, καθώς το πρόγραμμα περιήγησης του Edge, το οποίο δημιούργησε η εταιρία του Bill Gates, κολλούσε συνέχεια.

Βεβαία αυτό το κωμικό γεγονός καταγράφηκε και φορτώθηκε στο... YouTube, από την ίδια την Microsoft.

Η εν λόγω παρουσίαση στόχευε να δείξει στο αγοραστικό κοινό πώς να μεταφέρουν τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους στην υπηρεσία cloud του Redmond, αλλά ξαφνικά το Edge άρχισε να κρασάρει.

Μετά από μια σύντομη διστακτικότητα, ο εργαζόμενος τελικά εγκαταλείπει την προσπάθεια και ενημερώνει το κοινό ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να εγκαταστήσει το Chrome, ώστε να ολοκληρώσει τη δοκιμαστική παρουσίαση.


Ο υπάλληλος χειρίζεται την κατάσταση αρκετά ψύχραιμα και το κοινό μουρμουρίζει και γελά χαμηλοφώνως.

Ο παρουσιαστής μάλιστα μάλιστα προσπάθησε με ένα αστείο να σπάσει τον πάγο: «Δ εν πρόκειται να βοηθήσει στην βελτίωση της Google», ανέφερε μόλις του ζητήθηκε να μοιραστεί τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης και τα στατιστικά στοιχεία χρήσης με την αντίπαλη εταιρία.

Συνολικά, η όλη ιστορία συνεχίζεται για περίπου τέσσερα λεπτά, μέχρι δηλαδή να φορτώσει τελικά ο εργαζόμενος το Chrome και να συνεχίσει την παρουσίαση.

Δεν ξέρουμε αν απολύθηκε ή πήρε προαγωγή...

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο (γύρω στο 37:05):
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ