2017-11-04 18:26:37
Φωτογραφία για Θυμάσαι τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη 16 χρονών;
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας από τους πιο πολυτάλαντους εγχώριους σταρ.

Παρακαλουθούμε την καριέρα του τις δύο τελευταίες δεκαετίες και το ταλέντο του να ξεδιπλώνεται σε πολλούς κλάδους του θεάματος. Σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός. Σε όλα έχει σημειώσει τεράστιες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες.

Θυμάται όμως κανείς το ξεκίνημά του στον χώρο, ως απλός ανήλικος μαθητής ακόμα; Όχι δεν ήταν στον πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στους Δέκα Μικρούς Μήτσους.

Ούτε στην «Ντόλτσε Βίτα» ως γραμπρός στην οικογένεια Μαρκάτου.

Πριν από αυτές τις συμμετοχές, ο νεαρός Χριστόφορος συμμετείχε ως παιδί – ηθοποιός στην δραματική σειρά του Γιάννη Διαμαντόπουλου «Οι Φρουροί της Αχαΐας» το 1991.

Ο 16χρονος Χριστόφορος βρέθηκε σαν μαθητής να παίζει δίπλα σε φτασμένους ηθοποιούς όπως η Μιμή Ντενίση, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Άννα Συνοδινού.

Λίγο καιρό αργότερα έκανε και ένα γκεστ στην σειρά «Απαράδεκτοι», πάλι στο Mega, στο περίφημο επεισόδιο με την «Παραρίγα την καλή», την φράση – κωδικό ενός βίντεο κλαμπ για τις ταινίες πορνό. 

Ο μικρός Χριστόφορος έπαιζε τον νέο υπάλληλο στο βίντεο κλαμπ που μπέρδευε τις κασέτες, αφού δεν γνώριζε τον «σύνθημα».

Δείτε δυο φωτογραφίες του από εκείνη την περίοδο του ξεκινήματος του 16χρονου Χριστόφορου Παπακαλιάτη, από τους Φρουρούς της Αχαϊας και από τους Απαράδεκτους.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με μονοψήφια η Ελένη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με μονοψήφια η Ελένη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ