2012-05-25 14:33:22
Φωτογραφία για Πώς μπορούμε να αλλάξουμε το χαμόγελό μας;
Η ανάλυση του χαμόγελού σας τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα Είστε από αυτούς που δε χαμογελούν σε μία φωτογραφία; Καλύπτετε το στόμα σας με το χέρι σας όταν μιλάτε ή όταν χαμογελάτε; Είναι τα δόντια σας σκουρόχρωμα; Είναι τα σφραγίσματά σας ορατά όταν χαμογελάτε; Έχετε αντιαισθητικά κενά ανάμεσα στα δόντια σας; Είναι τα δόντια σας συνωστισμένα, στραβά, διαφορετικά σε μέγεθος; Φαίνονται τα δόντια σας μεγάλα; Μήπως δε φαίνονται καθόλου ακόμα και όταν τα χείλη σας είναι σε ηρεμία;

Η ανάλυση χαμόγελου είναι η καλύτερη λύση. Πρόκειται για μια υψηλής τεχνολογίας διεργασία ,η οποία απαιτεί υψηλό επίπεδο σπουδών, ειδικές ικανότητες και εμπειρία, για να πετύχουμε φυσικά αποτελέσματα. Χρειάζεται καλλιτεχνική διάθεση και «κοφτερό μάτι» για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η διαδικασία απαιτεί ακριβείς καταγραφές βασιζόμενες στο σχήμα του στόματος, τη γραμμή των ούλων, τη γραμμή των χειλέων, του φυσικού σχήματος των δοντιών και της κάθετης διάστασης. Μετά τη μελέτη του συγκεκριμένου προβλήματος ο οδοντίατρος θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση για το πρόβλημά σας. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες επεμβάσεις αισθητικής οδοντιατρικής.


Η ανάλυση χαμόγελου ξεκινά με μία εξέταση καθώς και μία προσωπική συνέντευξη- συζήτηση με τον οδοντίατρο. Σε αυτήν την επίσκεψη θ' αξιολογηθούν τόσο τα ζητούμενα του ενδιαφερόμενου, όσο και η υγεία των δοντιών και των ούλων.

Θα χρησιμοποιηθεί το διαγνωστικό laser για την ανεύρεση τερηδόνας, και θα ελεγχθεί εάν υπάρχει ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα. Με τη λήψη φωτογραφιών εξετάζεται η γραμμή του γέλιου, η γραμμή των χειλέων, το σχήμα του προσώπου.

Με τη λήψη αποτυπωμάτων θα δημιουργηθούν εκμαγεία μελέτης και διαγνωστικό κέρωμα με τις προτεινόμενες εργασίες. Με τον σχεδιασμό του χαμόγελου σε ειδικό πρόγραμμμα, με την βοήθεια του υπολογιστή, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να έχει μια πρώτη εικόνα των προτεινόμενων θεραπειών.

Ακολουθούν τα "mockups" δηλαδή χωρίς να κολληθούν θα «χτιστούν» πρόχειρα τα δόντια με συνθετική ρητίνη για να έχουμε μία εικόνα του προβλεπόμενου αποτελέσματος. Τα mock ups όπως και οι τελικές εργασίες διέπονται από κάποιους χρυσούς κανόνες της αισθητικής οδοντιατρικής.

Τώρα μπορείτε να χαμογελάσετε άφοβα!
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ