2017-11-10 09:19:09
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική εξομόλογηση Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Το παιδί είχε σταματήσει να αναπτύσσεται μέσα στην κοιλιά»
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με δύο γιους, ωστόσο, δεν δίστασαν να αποκαλύψουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν εκείνη έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

«Με το δεύτερο αγοράκι μας περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές! Δεν τα έχουμε πει ποτέ όλα αυτά, γιατί καλό είναι να μένουμε στο αποτέλεσμα “όλα καλα”», ανέφερε η Ναταλί στο Πρω1νό, με τον Γρηγόρη, που καθόταν δίπλα της, να αποκαλύπτει πως, όταν πήγαν στον γιατρό, στον 8ο μήνα, για μία εξέταση ρουτίνας, τους είπε «υπάρχει ανεπάρκεια πλακούντα. Το παιδί δεν μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά. Πρέπει να φανείτε δυνατοί!».

Όπως εξήγησε το ζευγάρι, ως συνέπεια της ανεπάρκειας πλακούντα το μωρό είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και είχε μείνει με βάρος 1.320 γραμμάρια. «Εκεί αρχίζεις και κλαις», παραδέχθηκε ο δημοσιογράφος, παραθέτοντας τις πιθανότητες που τους έδωσε ο γιατρός: να γεννηθεί και να μείνει τρεις μήνες στην θερμοκοιτίδα, να γεννηθεί το πολύ 1.800 γραμμάρια και να έχει διάφορα σύνδρομα και να μην γεννηθεί καθόλου.


«Κάθισα στο σπίτι και, με την βοήθεια των γιατρών μου, γιατί είχα πάρα πολύ στενή παρακολούθηση και πηγαίναμε κάθε εβδομάδα για μέτρηση, όλα πήγαν καλά. Σταμάτησα τη δουλειά και ο Γρηγόρης με τάιζε φουλ πρωτεΐνη, κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε και ο μικρός γεννήθηκε 2,5 κιλά», συνέχισε η Ναταλί, με τον Γρηγόρη να παραδέχεται πως υπέστη σοκ και αναρωτιόταν τι θα έλεγαν στο μεγαλύτερο παιδί τους, ενώ αμφότεροι έστειλαν μήνυμα προς όλα τα ζευγάρια, λέγοντας πως «όταν στηρίζει ο ένας τον άλλον, όλα πάνε κατ’ ευχήν!».
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ