2017-11-12 23:11:38
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια στην 79 ΑΔΤΕ! Από τους Εθνοφύλακες Σάμου η έπαρση και υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στην πλατεία Πυθαγόρα (vid)
Με κάθε επισημότητα και όπως ορίζει το πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκε στις 08:30 της Κυριακής (12/11) η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στην πλατεία Πυθαγόρα στο πλαίσιο της 105ης επετείου Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, από λόχο των 21 ανδρών Εθνοφυλάκων της 79 ΑΔΤΕ. Οι ηλικίες τους από 35 έως 57 ετών.

Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που υπηρέτησαν την πατρίδα, ο σχηματισμός τους ήταν άψογος, ενώ ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, έμοιαζαν να ζούσαν έντονα το κάθε δευτερόλεπτο.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στη Σάμο και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που έπειτα από σχετική πρόταση έγινε αποδεκτό από την 79 ΑΔΤΕ, την ΑΣΔΕΝ και το ΓΕΣ. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η φετινή χρονιά έχει ανακηρυχθεί ως χρονιά Εθνοφύλακα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ ΠΗΓΗ: http://www.samostoday.gr/topika-nea/item/2054-apo-tous-ethnofylakes-samou-i-eparsi-kai-ypostoli-tis-ellinikis-simaias-stin-plateia-pythagora-vid.html
kranosgr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ