2017-11-19 14:27:19
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Φώφη Γεννηματά: Όλες οι γενιές συμπορεύονται

«Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για τη νίκη», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικό τους δικαιώματος στον β' γύρο των εκλογών για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. «Σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται», πρόσθεσε.

Ν. Ανδρουλάκης: Να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας

«Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την άσκηση του εκλογικό του δικαιώματος στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς.

Γ. Παπανδρέου: Μήνυμα ενότητας και συλλογικής ανασύνταξης


«Την προηγούμενη Κυριακή, όπως και σήμερα, με τη συμμετοχή του ο πολίτης έδειξε ότι απαιτεί σεβασμό στη φωνή του, σεβασμό στην άποψή του για να μπορεί να πάρει ο ίδιος ο λαός την τύχη στα χέρια του», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συμμετοχή του στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι: «Ο προοδευτικός πολίτης θέλει να πορευτούμε με βάση τις αλήθειες και όχι τα πολλά και μεγάλα ψέματα τα οποία επέτειναν, εμβάθυναν την κρίση και σκέπασαν τα πραγματικά αίτια της κρίσης». Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εκλογική διαδικασία είναι μήνυμα ενότητας και συλλογικής ανασύνταξης του χώρου, για μεγάλες και βαθιές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.

Κ. Σημίτης: Ο κανόνας της επιτυχίας είναι «Όλοι μαζί»

Μήνυμα ενότητας στέλνει ο Κώστας Σημίτης, ενώ είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς.

Απευθυνόμενος σε όλους τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα υπογραμμίζει: «Η παραδοσιακή άποψη πως "οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν" δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί».

Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ενιαίας κεντρο-αριστερής παράταξης, που συνενώνει διάφορες τάσεις και ομάδες σε μια κοινή πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει άμεση συνέχεια. Να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης. Η παραδοσιακή άποψη πως "οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν" δεν πρέπει να ισχύσει. Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας: Όλοι μαζί».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ