2017-11-19 23:17:15
Φωτογραφία για Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε μετά το σεξ!
Αν και μπορεί να σας φαίνεται ανούσιο, ωστόσο κάποιες συνήθειες μετά το σεξ μπορεί όντως να υπονομεύσουν την ερωτική σας ζωή.

Μετά το πέρας των ερωτικών επαφών, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία απαγορεύονται δια ροπάλου να γίνονται. Μάλιστα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο χρόνος μετά το σεξ είναι εξίσου σημαντικός όσο και η ίδια η ερωτική επαφή.

Τα Do’s

Μείνετε για λίγο αγκαλιασμένοιΚάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ ο ένας στον άλλονΜιλήστε για ουδέτερα θέματαΕκφράστε ανοιχτά συναισθήματα, σκέψεις και επιθυμίεςΚάντε κάτι μαζί, όπως ένα ζεστό μπάνιοΠείτε «σ’ αγαπώ»

Τα Don’ts

Μην αλλάζετε αμέσως πλευρό: Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο μαζί παραδίνονται άνευ όρου στην αγκαλιά του … Μορφέα. Όπως κατέδειξε η έρευνα των ειδικών, με το να γυρίσει πλευρό ο ένας από τους δύο συντρόφους δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό στον άλλο για τη σεξουαλικότητά του.Ολοταχώς στο μπάνιο: Μπορεί να μην θεωρείτε κακό, αλλά οι άνδρες θυμώνουν όταν μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο.Πάλι στο τηλέφωνο: Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρό θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σας είναι όχι μόνο ενοχλητική αλλά και κακή συνήθεια.Επιδρομή στο ψυγείο: Νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ να ανοίγετε το ψυγείο και να τρώτε λαίμαργα.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ