2017-11-22 03:59:24
Φωτογραφία για must-have του χειμώνα
 

Τι θα φορέσετε, πώς και γιατί: χρώμα, μπότες, δέρμα και σοφιστικέ αξεσουάρ όπως ο μπερές

δημιουργούν συναρπαστικό στυλ και δυναμικές σιλουέτες.

1. ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

Dior

Αριστοκρατικό και old school,το αισθησιακό βελούδο είναι το ύφασματων δανδήδων. Ποντάρετε στη μεθυστική απόχρωση του midnight blue που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

2. ΦΟΥΣΤΕΣ

Victoria Beckham

Μίντι, αέρινες, μεταξωτές, συνδυάζονται με ψηλές μπότες χωρίς να αποκαλύπτουν τα πόδια και επαναφέρουν τον δυναμισμό των 70s.

3. ΜΠΟΤΕΣ

Saint Laurent

Τριγωνικό τακούνι, κυκλοτερείς σούρες και έντονα χρώματα αφήνουν το dance floor του «Studio 54» και γίνονται perfect match για αέρινα φλοράλ φορέματα.

4. ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Erdem

Διαλέξτε ένα σοφιστικέ φλοράλ φόρεμα με περίτεχνα μοτίβα σαν αυτά που ερωτευτήκαμε στην πασαρέλα του Erdem, ειδικά αν έχετε ντελικάτη σιλουέτα.


5. Η ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΤΣΑΝΤΑ

Mulberry

To νέο σχήμα της τσάντας du jour είναι κυκλικό, κλείνει το μάτι στο bauhaus και λατρεύει τη βουργουνδί απόχρωση. Κρατήστε τη με κοτλέ παντελόνι και πλεκτό τοπ.

6. LΕΑΤΗER WEATHER

Saint Laurent

Το ραφιναρισμένο δέρμα στο γήινο χρωματικό φάσμα της τερακότας είναι το αγαπημένο των σχεδιαστών φέτος. Τα επιβλητικά μονοχρωματικά λουκ υπογραμμίζονται από τον polished χαρακτήρα του.

7.BERET MON AMOUR

Dior

Τη φθινοπωρινή συλλογή του Dior συμπλήρωνε ένας (φεμινιστικός) μπερές. Το ανεπίσημο εθνικό αξεσουάρ της Γαλλίας που τα it girls ρίχνουν στην αρένα του streetstyle

κερδίζει στα σημεία τα καπέλα του περσινού χειμώνα.

8. ΔIΠΛΟ ΝΤΕΝΙΜ

Dior

To layering με τζιν φέρνει έναν ενδιαφέροντα 90s αέρα. Μαύρα αξεσουάρ και ένα ζευγάρι kitten heels είναι οι ladylike πινελιές που χρειάζεται το cool σύνολο.

9. COLOR CLASH

Oscar De la Renta

Πειραματιστείτε με αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς ή δώστε έμφαση σε μια τολμηρή απόχρωση τη φορά. H αντίθεση του πράσινου με το φούξια και το κόκκινο είναι το τέλειο αντίδοτο για τη νοσταλγία των διακοπών.

10. NATURAL SKIN

Hermès

Το μυστικό για να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος κρύβεται στα κλασικά κομμάτια. Πάρτε για παράδειγμα τα shearling coats (ζεστά πανωφόρια στους τόνους της καραμέλας), που είναι τα νέα πολυμορφικά «παλτό καριέρας» με urban twist.

11. RED HEELS

Roksanda

Οπως και το κόκκινο κραγιόν στο μακιγιάζ (παντοδύναμο και μόνο του), τα κόκκινα ankle boots είναι μια πορφυρή λάμψη που θα τονώσει επικίνδυνα την γκαρνταρόμπα

της νέας σεζόν.

12. ΡEΤΡΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Alexis Mabille

Αγρια πλάσματα του ζωικού βασιλείου ζωντανεύουν μέσα από ρετρό κοσμήματα με μοντέρνα απήχηση. Αιλουροειδή, έντομα, ερπετά και παραδείσια πουλιά τυλίγονται γύρω από τον λαιμό και τους καρπούς των χεριών και διηγούνται τις εξωτικές τους ιστορίες.

ROYAL SHOES

Miu Miu

Ημιπολύτιμες πέτρες, φτερά και αστραφτερές λεπτομέρειες ροκοκό αισθητικής σε κομψές γόβες που θα ζήλευε και η Μαρία Αντουανέτα.

Κρατήστε σημειώσεις: για να τα φορέσετε ο αστράγαλος πρέπει να παραμένει σε κοινή θέα.

ΤO KAΡΟ ΑΛΛΙΩΣ

Calvin Klein

Αυστηρά κοστούμια από τα 80s εξυμνούν τη βρετανική κληρονομιά του κλασικού καρό Prince of Wales. Τις καθημερινές δώστε έμφαση στο look δένοντας μια φαρδιά ζώνη πάνω από ένα oversized καρό κοστούμι, ενώ τα Σαββατοκύριακα φορέστε το πάνω από T-shirts, τζιν και sneakers. Πολυπόθητο κομμάτι της σεζόν; Ενα καλοραμμένο double-breasted καρό σακάκι σε ίσια γραμμή.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ