2017-11-28 20:56:51
Φωτογραφία για Αισιόδοξος ο Βίτσας για καταβολή υπολοίπου 50% απόφασης ΣΤΕ, αλλά δεν προβλέπεται στον Π/Υ 2018! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, στην πρόσφατη συνέντευξή του, στο δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο για το militaire.gr, δήλωσε μεταξύ άλλων: «...τα στελέχη ΕΔ έχουν υποστεί βαριά τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και είναι προς το συμφέρον όλων μας να είναι προσηλωμένοι στο καθήκον τους... Υπάρχουν απανωτές αποφάσεις του ΣτΕ και εμείς (το ΥΠΕΘΑ) βρισκόμαστε σε μια καλή συνεργασία με το Υπ. Οικονομικών, ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση, όχι μια λύση πρόχειρη ή της μιας μέρας ή μια λύση του πολιτικού λόγου, αλλά ένας τρόπος που θα τα πάρουν αυτά τα χρήματα... Θα δούμε πως θα πάει, αλλά προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι κάποια από τις λύσεις που προτείνουμε θα γίνει αποδεκτή και θα αρχίσει να αποδίδεται και το υπόλοιπο ποσό... Και εγώ και ο Υπουργός και η Στρατιωτική Ηγεσία είμαστε πολύ στοχοπροσηλωμένοι σε αυτό το θέμα... Ας έχουμε λίγο υπομονή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης που αναρτήθηκε στο site της ΠΟΕΣ (poes.gr):

Εμείς να θυμίσουμε ότι στις 21/11/2017 κατατέθηκε ο Π/Υ του 2018, σύμφωνα με τον οποίο δεν έχει προβλεφθεί η καταβολή του υπολοίπου 50% της απόφασης του ΣτΕ, σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ. Κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
staratalogia
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ