2017-11-29 00:48:42
Φωτογραφία για Μαρτυρία ΣΟΚ για το Πεδίο του Άρεως: Βιασμοί, μαχαιρώματα και εμπόριο ναρκωτικών από Πακιστανούς και Ιρακινούς! [Βίντεο]
Κοινό μυστικό είναι η «συνεισφορά» των λαθρομεταναστών στην διακίνηση του θανάτου στις γειτονιές των πόλεων της Ελλάδος, σπάνια όμως η ευκαιρία που μία μαρτυρία καταφέρνει να λάβει την δημοσιότητα.

Μια τέτοια μαρτυρία είναι ενός τοξικομανούς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα ενημερωτικής ιστοσελίδας, σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στο πεδίο του Άρεως, ύστερα από την επέλαση των «αλληλέγγυων» και των λαθρομεταναστών.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις:

«Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Γίνονται βιασμοί και μαχαιρώματα. 20-25 πακιστανοί, ιρανοί κάνουν κουμάντο. Έχουν καταφέρει όλο τον κόσμο να κολλήσει στο sisha (ναρκωτικό).

Το φτιάχνουν οι ίδιοι οι Πακιστανοί.

Είναι 20 πακιστανοί και ιρακινοί και σου λένε "έλα, φίλε, sisha 5 ευρώ, 2 ευρώ, δύο χαπάκια, τρία κομματάκια ηρωίνη", είναι κάτι πολύ εύκολο να βρεις».

Φυσικά, για αυτά τα πράγματα, που ο καθείς μπορεί να δει αν τολμήσει να μπει στο πεδίο του Άρεως ή αν κάνει μια βόλτα στα στενά γύρω από την Ομόνοια, τίποτα δεν μπορεί να γίνει!

 Ο λόγος είναι ότι αυτοί οι πακιστανοί και ιρακινοί είναι οι προστατευόμενοι του παρακράτους και ενός βαθύτατα ανθελληνικού κράτους.

πηγή: xryshaygh.com

Δείτε το βίντεο
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ