2017-12-05 10:51:01
Φωτογραφία για Πώς είναι σήμερα ο γιος του ΜακΓκάιβερ
Συνώνυμο των εφευρετικών ανθρώπων ο Άνγκους ΜακΓκάιβερ υπήρξε ο ήρωας της ομόνυμης τηλεοπτικής σειράς του αμερικανικού ABC, που προβλήθηκε από το 1985 έως το 1992 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία O ήρωας της σειράς, Άνγκους Μαγκάιβερ, αμερικανός πράκτορας για διάφορες υπηρεσίες των ΗΠΑ, ο οποίος χάρη στις γνώσεις και την εφευρετικότητα του κατάφερνε να ξεπερνά κάθε εμπόδιο, χωρίς να χρησιμοποιεί ποτέ όπλο, αλλά έναν ελβετικό σουγιά.

Στα 6 χρόνια της σειράς, ως μοναδικός συγκενής του ΜακΓκάιβερ εμφανίζεται ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, Χάρυ. Αυτό μέχρι το προτελευταίο επεισόδειο της σειράς, όπου αποδεικνύεται πως ο ΜακΓκάιβερ έχει έναν γιο: τον Σον Άνγκους Μόλεϋ, ή από τα αρχικά του, Σαμ.

Μητέρα του Σαμ η Κέητ Μόλευ, δημοσιογράφος, η οποία τον μεγάλωσε μόνη. Ο Σαμ, φωτοδημοσιογράφος, συναντιέται τυχαία με τον ΜακΓκάιβερ, μετά τον θάνατο της μητέρας του και αφού αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα και η μεταξύ τους σχέση, φεύγουν οι δυο τους για ένα ταξίδι με μοτοσυκλέτες στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ