2017-12-08 02:50:04
Φωτογραφία για Βίντεο ντοκουμέντο απο την Κρήτη: Έφοδος από κομάντος του λιμενικού σε Συριακό «ναρκο-σκάφος» με 7 τόνους χασίς
Καρέ- καρέ η έφοδος των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού σε πλοίο με ναρκωτικά.

Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εντόπισε και κατάσχεσε  τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)..

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στα νότια της Κρήτης όπου οι κομάντος της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού πραγματοποίησαν ρεσάλτο σε ρυμουλκό σκάφος που μετέφερε 7 τόνους χασίς.

Όπως θα δείτε και στο video ντοκουμέντο, οι άνδρες του Λιμενικού ακινητοποίησαν το αλιευτικό με τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στα διεθνή ύδατα.

Πρόκειται για στιγμές της δράσης των βατραχανθρώπων οι οποίοι φαίνονται στο video να «κυνηγούν» το ρυμουλκό, να φωνάζουν στον οδηγό του πλοίου «σταμάτα», αλλά να συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:


Παράλληλα, φαίνεται η στιγμή που οι βατραχάνθρωποι φτάνουν στο ρυμουλκό πλοίο «ANDREAS», πάνω στο οποίο βρίσκονταν τα έξι μέλη του πληρώματος που τελικά συνελήφθησαν και το πρωί της Παρασκευής μεταφέρονται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Στα τελευταία στιγμιότυπα, οι άνθρωποι του Λιμενικού Σώματος βρίσκουν το σημείο που ήταν κρυμμένα τα 241 δέματα επεξεργασμένης κάνναβης και η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης που έχει ποτέ κατασχεθεί στη χώρα μας.

Στο πλοίο επέβαιναν έξι Σύροι ναύτες οι οποίοι παραδόθηκαν δίχως να προβάλλουν καμία αντίσταση.

Είναι μια ακόμα επιτυχία των ανδρών του λιμενικού με τη συνδρομή μάλιστα των ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών που χρησιμοποιούν και που μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να εντοπίσουν τις ναρκωτικές ουσίες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τα 241 δέματα κατεργασμένης κάνναβης τύπου σοκολάτα θα παραμείνουν στο Τελωνείο Ρεθύμνου μέχρι να υπάρξει σχετική εντολή για μεταφορά τους.

Δείτε το video που «είδε» το φως της δημοσιότητας:
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ