2017-12-08 22:52:13
Φωτογραφία για Σπάτα, Άρτεμις: Οι Κυρίες με το Σωματείο τους Θα μας τρελάνουν!!
Άκου εκεί να γράφουν αυθαίρετα στα έγγραφά τους (εν προκειμένω στο υπ’ αριθ. πρωτ: 203/11.11.2017 που έστειλαν προχθές στους δημοτικούς συμβούλους Σπάτων – Αρτέμιδος), ότι «Το Πανελλήνιο Σωματείο τους που εκπροσωπεί τους κατοίκους της Αρτέμιδας ....»

Αγωνίζεται. ΚΛΠ, ΚΛΠ !! τάδε έφη, οι κ.κ. Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη, Ελ. Εμφιετζή, Άννα Σερδάρη, κ.ά.

Και από που κι ως που κυρίες μας εσείς έχετε το δικαίωμα να μας εκπροσωπείτε χωρίς να μας ρωτήσετε, λένε οι σκεπτόμενοι πολίτες;

Με βάση ποιο νόμο μας εκπροσωπείτε ή μήπως έχετε τις υπογραφές μας;

Αυτά στέλνετε στα Υπουργεία και εκθέτετε τους πολίτες ως άσχετες που είστε;

Κυρίες μου εκπροσωπείτε μόνο τους εαυτούς σας και τα μέλη του σωματείου σας, αν και έχουμε την εντύπωση, αν λάβουμε υπόψη αυτά που γράφετε, ότι ούτε αυτά.


Συμμορφωθείτε λοιπόν μην έχουμε ...... παρατράγουδα, γιατί αρκετά εκμεταλλεύεστε τα προβλήματά μας που είναι βέβαια πραγματικά.

Μόνο που εσείς δεν είστε εκπρόσωποί μας.

Κα Πιτσιγαυδάκη και κα Εμφιετζή, που είχατε (η πρώτη) και έχει η δεύτερη μόνιμη σχέση υπαλλήλου με το δημόσιο, όταν ζητάτε νομιμότητα από το κράτος και από το αεροδρόμιο πρέπει πρώτα εσείς να είστε τυπικές και στις διαδικασίες και σε όσα ζητάτε να κάνουν ή να αποφασίσουν οι άλλοι για τα αιτήματά σας.

Καθαρές κουβέντες γιατί εμείς ως εφημερίδα, «Η Αλήθεια»,  δεν έχουμε ανάγκη και δεν υποκύπτουμε ως οι εκάστοτε δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, παρατάξεις, που χρόνια τώρα ταλαντεύονται για τους ψήφους και δεν θέλουν να τα χαλάσουν με κανένα.

Πηγή: «Η Αλήθεια» - 16 Νοεμβρίου 2017 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ