2017-12-11 08:51:27
Φωτογραφία για Κύπρος: Δολοφονία 86χρονου - φόνο εκ προμελέτης εξετάζει η Αστυνομία
Ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε οικία στη Λεμεσό και η Αστυνομία εκ πρώτης όψεως εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με κίνητρο τη ληστεία.

Πρόκειται για τον 86χρονο Μιλτιάδη Κλεάνθους, πρόσφυγα από την Αμμόχωστο, το οποίο εντόπισε λίγο πριν τις 11 το πρωίτης Κυριακής η κόρη του, που τον επισκέφθηκε στη μικρή προσφυγική κατοικίας στην οποία διέμενε στον προσφυγικό συνοικισμού του Αγίου Αθανασίου, για να του πάρει φαγητό.

Ανοίγοντας την πόρτα βρήκε τον πατέρα της ξαπλωμένο ανάσκελα στο πάτωμα του σαλονιού μέσα σε λίμνη αίματος.

Έντρομη κάλεσε τους γείτονες σε βοήθεια και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που μετέβησαν στη σκηνή, άρχισαν εξετάσεις, ενώ μετέβη και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, η οποία διενήργησε αυτοψία.

Ο άτυχος 86χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στα άνω άκρα, που προκλήθηκαν από θλων όργανο..Στο στόμα του βρέθηκε και κομμάτι ύφασμα.


Δίπλα του στο πάτωμα εντοπίστηκε ένα φωτιστικό (αμπαζούρ) με αίματα, το οποίο εξετάζεται εάν είναι το φονικό όπλο.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως «υπάρχει η σορός ενός άνδρα 86χρονών, ο οποίος κείται νεκρός σε λίμνη αίματος».

«Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε διερευνώνται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο ο Κλεάνθους έκανε ανάληψη χρηματικού ποσό €300 με σκοπό να πληρώσει τα €100 σε ασφάλιστρο. Ωστόσο, κατά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν χρήματα στην οικία.

Το γεγονός αυτό μαζί με πληροφορίες ότι το Σάββατο αργά τη νύχτα ακούστηκαν φωνές μέσα από την οικία του 86χρονου και θεάθηκαν να φεύγουν από αυτή δύο πρόσωπα, οδηγούν εκ πρώτης όψεως τους ανακριτές στη διερεύνηση υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης με κίνητρο τη ληστεία. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Εξετάζεται επίσης το γεγογνός, ο άτυχος ηλικιωμένος να προέβαλε αντίσταση καθώς αυτό φαίναι τνα μαρτυρούν τα τραύματα που φέρει στα χέρια.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η νεκροτομή επί της σορού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα αναμένεται να δώσει απαντήσεις γύρω από το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο κεφάλι του 86χρονου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ