2012-05-26 20:06:27
Φωτογραφία για Το ισχυρότερο στήριγμα του δικομματισμού στη φυλακή!Και τώρα ποιός θα βγάζει τις μαιμου-δημοσκοπήσεις του fimotro?
Το ισχυρότερο στήριγμα του δικομματισμού στη φυλακή!Και τώρα ποιός θα βγάζει τις μαιμου-δημοσκοπήσεις του fimotro? Και τώρα τι θα απογίνει η ΝΔ και το Πασοκ?ποιος θα λασπολογεί καθημερινά μέρα-νύχτα υπέρ της ΝΔ και κυριως του Πασοκ? Ποιος θα δίνει ποσοστά

δημοσκοπήσεων 30% σε ΝΔ, 25% σε Πασοκ,12%σε Συριζα και 3% σε Ανεξάρτητους Έλληνες και Χρυση Αυγή? Ποιός θα υπερασπίζεται τα λαμόγια του δικομματισμού?Ποιος θα κάνει το άσπρο μαυρο και θα τα ρίχνει όλα στους πολίτες στηρίζοντας το σαθρό σύστημα? Σίγουρα στους αγνούς μπλογκερς δεν θα λήψει ο Παπαγιάννης..

Το κακό ειναι πως και άλλες φορές τον συλλάβανε αλλά τον άφησαν ελέυθερο να συνεχίσει την λασπολογία και τους εκβιασμούς..

Ο Παπαγιάννης είναι ένας απο τους δημοσιογράφους Δ'Εθνικής που μπούκαραν με μανία στα μπλογκς και τα κιντρίνισαν!Αν δεν υπήρχαν οι Παπαγιάννηδες στα μπλογκς,τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά,δυστυχώς άνθρωποι όπως αυτός εξευτέλισαν την μπλογκόσφαιρα..
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ