2017-12-15 13:00:16
Φωτογραφία για 6 μύθοι για το σεξ που πρέπει να πάψετε (επιτέλους!) να πιστεύετε!
Η ιδέα που έχουμε για το σεξ είναι σίγουρα πολύ υποκειμενική. Άλλοι κοκκινίζουν ακόμη κι αν προφέρουν τη λέξη, άλλοι αισθάνονται πολύ άνετα, αλλά ένα είναι βέβαιον: ότι υπάρχουν πολλές λανθασμένες απόψεις σε ό,τι αφορά το τι είναι μία «υγιής σεξουαλική ζωή».

Τόσες εμμονές, τόσες λανθασμένες ιδέες και τόσο αναληθείς «αλήθειες» γύρω από την έννοια της υγιούς ή ευτυχισμένης σεξουαλικής ζωής δημιουργούν ένα σωρό μη ρεαλιστικές προσδοκίες, ενώ συχνά μας οδηγούν σε ένα αίσθημα ανικανοποίητου ή πολλών ερωτηματικών για εμάς.

Καιρός να αποτινάξουμε μερικά κλισέ!

1.Όλοι όσοι έχουν μία υγιή σχέση κάνουν συνέχεια σεξ (και είναι πάντοτε εκπληκτικό!)

Κάποιες αρχίσατε ήδη να γελάτε; Κι όμως πρόκειται για έναν από τους πιο διαδεδομένους μύθους. Κι όμως, όσοι άνθρωποι έχουν μία μόνιμη και καλή σχέση δεν βρίσκονται στο κρεβάτι με την πρώτη ευκαιρία. Μάλιστα, οι περισσότεροι σεξολόγοι συμφωνούν ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών είναι κάτι πολύ προσωπικό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και δεν υπόκειται σε στάνταρ κανόνες. Παρόλα αυτά, πολλές έρευνες υποστηρίζουν ότι τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν σεξ 2-4 φορές την εβδομάδα.

2. Κάθε σεξουαλική επαφή πρέπει να καταλήγει σε έναν γυναικείο οργασμό

#LOL. Ναι, ναι, ας γελάσουμε! Οι γυναίκες κυρίως έχουν στο κεφάλι τους αυτό τον μύθο. Γι’ αυτό , αγόρια, κρατήστε σημειώσεις: Μία τυπική σεξουαλική επαφή από μόνη της δεν καταλήγει πάντοτε σε οργασμό. Μόνο το 30% των γυναικών έχουν οργασμό με αυτόν τον τρόπο. Οι υπόλοιπες χρειάζονται και κλειτοριδικό ερεθισμό.

3. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα

Ε, ας αφήσουμε επιτέλους τις υπερβολές! Σίγουρα δεν ισχύει αυτό. Μία μελέτη του πανεπιστημίου του Οχάιο έδειξε ότι οι άνδρες (κυρίως σε νεαρή ηλικία) σκέφτονται το σεξ περίπου 18 φορές την ημέρα. Αντίστοιχα για τις νεαρές γυναίκες ο μέσος όρος είναι 10 φορές.

4. Μόνο οι άνδρες έχουν «υγρά όνειρα»

Άλλη μία λανθασμένη ιδέα. Το θέμα είναι απλώς ότι οι άνδρες παραδέχονται ευκολότερα ότι κάνουν σεξουαλικά όνειρα, αλλά το ίσιο ακριβώς ισχύει και για τις γυναίκες.

5. Το σεξ είναι καλύτερο από το γυμναστήριο Λυπούμαστε πολύ που θα σας το χαλάσουμε! Αν και κάνοντας σεξ καίμε θερμίδες, δεν είναι τόσες πολλές όσες φαντάζεστε. Η ιατρική έχει αποδείξει ότι σε 30 λεπτά σεξ καίμε περίπου 85 με 100 θερμίδες. Τώρα, αν προτιμάμε το σεξ από το γυμναστήριο είναι για άλλους λόγους!

6. Το σεξ γίνεται χειρότερο με την ηλικία

Μπορεί να είναι πιο συχνό ή πιο επιτακτικό όταν κάποιος είναι σε πιο μικρή ηλικία, αλλά η πλειονότητα των μεγαλύτερων ανθρώπων που έχουν σεξουαλική ζωή αναφέρουν ότι το σεξ γίνεται πιο ικανοποιητικό μεγαλώνοντας, ειδικά για τις γυναίκες. «Δίνεται λιγότερη έμφαση στους γρήγορους οργασμούς, ενώ οι μεγαλύτεροι άνθρωποι εστιάζουν περισσότερο στη δημιουργικότητα και τη συναισθηματική δέσμευση…» υποστηρίζει η διάσημη σεξολόγος Melanie Davis.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ