2017-12-26 21:18:29
Φωτογραφία για Πως να φορέσεις το fluffy fur παλτό σου τις ημέρες των γιορτών
Η νέα τάση που φαίνεται να εξαπλώνεται στις street style εμφανίσεις των fashion bloggers είναι αυτή που θέλει τα fluffy fur coat να είναι το πιο hot cozy πανωφόρι του χειμώνα.

Το fluffy fur coat προβλέπεται να γίνει ακόμα πιο must μέσα στο 2018 λόγω του στιλ που χαρίζει και φυσικά της άνεσης και της ζεστασιάς. Είναι ιδανικό για τις κρύες ημέρες που δεν ξέρεις πως μπορείς να συνδυάσεις ένα outfit το οποίο θα σε κρατάει ζεστή αλλά και stylish. Το συγκεκριμένο παλτό όμως λόγω του όγκου του πρέπει να προσέξεις πως θα το φορέσεις ώστε να μην σου δώσει extra όγκο και δεν σε κολακεύει.

Είναι τέλειο για πρωινές casual εμφανίσεις αλλά και για τις εμφανίσεις και τις βόλτες σου κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Δες stylish τρόπους να φορέσεις το fluffy fur coat σου.

Φόρεσε το με καμηλό παντελόνι καλού υφάσματος και λευκό μάλλινο πουλόβερ, ένα chic look που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα .


Φόρεσε το με μαύρο παντελόνι σωλήνα και τα λευκά σου sneakers για μία πρωινή casual εμφάνιση.

Για μία πιο ιδιαίτερη πρωινή εμφάνιση φόρεσε το με ανοιχτόχρωμο ζιβάγκο, faux leather φούστα, μαύρο καλσόν και τα ankle boots σου, ιδανικό για γιορτινές εμφανίσεις.

Συνδύασε το με ένα μακρύ πουλόβερ, κολάν και τα μαύρα σου μποτάκια. Για μία πιο girly νότα φόρεσε ένα σκουφάκι.

Τόλμησε να το φορέσεις με το καρό σου παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Φρόντισε το πουκάμισο να ‘’κάθεται’’ loose για να υποστηρίζει το casual ύφος του outfit. Συνδύασε το με τα λευκά σου sneakers.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ