2012-05-27 21:37:31
Φωτογραφία για Ομπράντοβιτς: Μαρτυράνε τη διαφορά τα ριμπάουντ
Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τονίζει ότι οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν δίκαια.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα και με εξαίρεση την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου παίξαμε άσχημα", ανέφερε αρχικά ο προπονητής του "τριφυλλιού" και συμπλήρωσε:

"Ένα στοιχείο που μπορεί να μας μαρτυρήσει την διαφορά είναι τα ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 13 επιθετικά ο Ολυμπιακός και εμείς είχαμε 9 αμυντικά όλα. Όταν προσθέσουμε και συντελεστή το -12 γιατί δεν έχουμε κανένα κλέψιμο καταλαβαίνετε ότι δεν έχουμε κάτι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του και πάλι".

Τσαρτσαρής: "Νίκη για να επιστρέψουμε"

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Τσαρτσαρής δήλωσε: "Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι για να κάνουμε το μπρέικ. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μας είπε ο προπονητής. Βρεθήκαμε από νωρίς να κυνηγάμε. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να πάμε στο ΟΑΚΑ να νικήσουμε για να έρθουμε πάλι εδώ και να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες μας".

πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΙΚΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ