2018-01-10 09:27:25
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Έξω από το Mέγαρο Μαξίμου έχουν συγκεντρωθεί μέλη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο που, όπως υποστηρίζουν, «τσακίζει το δικαίωμα στην απεργία και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει. Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων ''δημοσιονομικής προσαρμογής'' αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων» αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι «χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών-λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία».

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους σε αγωνιστική δράση, αλλά και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στην Ομόνοια, ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ