2018-01-10 21:00:48
Φωτογραφία για Cristiano Ronaldo: Το πριν και το μετά τις πλαστικές του παίκτη των 93 εκατομμυρίων Ο Ronaldo άλλαξε, αλλά οι φωτογραφίες μένουν…
Η φήμη του; Τεράστια. Τα εκατομμύρια και τα ακριβά του αυτοκίνητα; Αξιοζήλευτα. Οι γυναίκες που κυκλοφορεί; Ανήκουν στις ωραιότερες των ωραιοτέρων. Πώς τα κατάφερε ο Cristiano Ronaldo;

Σίγουρα, όχι χωρίς προσπάθεια. Ο άσσος της Ρεάλ που έφτασε στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου για το 2017, μπορεί να είναι μόνο 33 ετών, αλλά έχει ξαπλώσει στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού και του δερματολόγου του ουκ ολίγες φορές.

Μέχρι σήμερα αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα έσοδα των 90εκατομμυρίων (από συμβόλαιο με την ομάδα του και χορηγικές συμφωνίες κέρδισε την περασμένη χρονιά 93 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια!), κάτι που μας κάνει να παραδεχτούμε πως με τόσα χρήματα κι εμείς θα μπαίναμε στον πειρασμό!

Το ότι στο ξεκίνημά του δεν ήταν και το ωραιότερο αγόρι των γηπέδων το γνωρίζουμε. Έχουμε, όμως, συνειδητοποιήσει τόσα χρόνια μετά πόσο  τεράστια είναι η αλλαγή του; Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες φωτογραφίες με το πριν και το μετά του, με τους «ειδικούς» να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές έχει κάνει πολλές διορθωτικές επεμβάσεις.

Botox για λείανση ρυτίδων, πλαστική στη μύτη, λέιζερ για τις φύτρες των μαλλιών του και αλλαγή της οδοντοστοιχίας του είναι μερικές από τις αλλαγές που πρόχειρα μπορεί να παρατηρήσει κανείς.

Πόσο άλλαξε τελικά;
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ