2018-01-14 16:31:06
Φωτογραφία για Συγκατοίκηση μετά το Nomads! Βρήκαν στέγη για τον έρωτά τους οι...
Αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα.

Μετά το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ANT1 ο έρωτάς τους φαίνεται πως έγινε πολύ δυνατός. Είναι ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησε πολύ το ενδιαφέρον των social media και τώρα όπως όλα δείχνουν ο δεσμός τους πάει για πολύ σοβαρά καθώς βρήκαν σπίτι να στεγάσουν τον έρωτά τους και η συγκατοίκηση τώρα ξεκινά!

Ένα όμορφο διαμέρισμα στο Αιγάλεω στεγάζει τον έρωτα του Παναγιώτη Βασιλάκου και την Ντιάνα Χαμτζίλα.

Το ζευγάρι εδώ και καιρό έψαχνε το ιδανικό σπίτι για να συγκατοικήσει και τελικά κατάφερε να μετακομίσει, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της real , λίγο πριν τις γιορτές σε ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι στην περιοχή του Αιγαλέω.

Τα δυο μοντέλα που είναι μαζί περίπου δυο χρόνια, μετά το τέλος της όμορφης και αξέχαστης περιπέτειας του Παναγιώτη στο Nomads αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους και να τολμήσουν το επόμενο σημαντικό βήμα.

Η Ντιάνα παρόλο που κατάγεται από την Ρουμανία νιώθει Ελληνίδα αφού βρίσκεται στην χώρα μας από την ηλικία των 8 ετών. Γνωρίστηκε με τον Παναγιώτη πριν από περίπου δυο χρόνια όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και εκείνος δοκίμαζε την τύχη του στον συγκεκριμένο χώρο.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ