2018-01-15 22:28:42
Φωτογραφία για Ι.Τούντας - Δεν Φοβάται να μιλήσει Aνοιχτά!
Ο Δ.Μάρκου με τους "μπράβους του" και τον αδύναμο ΠΔΣ προσπάθησε να υποτιμήσει όσα έθιξε ανοιχτά, άφοβα και με τεκμήρια ο κ.Ι. Τούντας, ο οποίος δεν μίλησε για θέματα που δεν αφορούν τον Δήμο.

Μίλησε για θέματα που απασχολούν τους Δημότες, οι οποίοι έχουν χάσει πάσα ιδέα για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου. Διαμαρτύρεται έντονα και ζητάει εξηγήσεις.

Ζήτησε την άποψη του Δημάρχου για πρακτικές Δημοτικού Συμβούλου και εκείνος έμεινε σιωπηλός και άφησε τον "μπράβο" του να "καθαρίσει" την κατάσταση.

Να πως μεταμορφώνει ο ίδιος τα Δημοτικά συμβούλια σε «Τσίρκο» όπως τα αποκάλεσε ο "δικός του άνθρωπος", τον οποίον υποστηρίζει "εν λευκώ".

Για τον Δ.Μάρκου όλα τα στελέχη της παράταξής του είναι αλάθητοι και άμεμπτοι και όποιος το αμφισβητήσει αυτό "διώκεται"!

Μα πως ήταν δυνατόν να ανεχθεί τον Ι.Τούντα ως ΠΔΣ του Δημοτικού Συμβουλίου!

Ο Δ.Μάρκου χρειάζεται ανθρώπους με συγκεκριμένο χαρακτήρα και έχουμε δει καθαρά πως τους έχει ανταμείψει για την "παρακμιακή" διαγωγή τους!

Δείτε τα αποσπάσματα όσων είπε ο κ. Ι.Τούντας και θα καταλάβετε αν ήταν εκτός Δημοτικών συμφερόντων όσα εξέθεσε και κατήγγειλε.

Η απάντηση του Π.Λάμπρου ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη έναντι του Ι.Τούντα μας θυμίζει τον εγκληματία που όταν στριμωχθεί στην "ανάκριση" ζητάει δικηγόρο.

Αφού τα ακούσατε όλα αυτά, πιστεύετε ότι πρόκειται για Θέματα που έπρεπε να αποσιωπηθούν;

"Σίσυφος"
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ