2012-05-28 13:26:05
Φωτογραφία για ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΔΟ...
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο από την Τουλούζ και στο Λιμάνι επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία πως σύντομα ο Πορτογάλος μέσος θα φορά τα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις των ερυθρόλευκων με την Τουλούζ είναι σε πολύ καλό σημείο και σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να επιτευχθεί η συμφωνία για τη μεταγραφή του 26χρονου μέσου.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει ένα ποσό της τάξης των δύο εκατ. ευρώ στην Τουλούζ για να πάρει τον Μασάδο, δηλαδή δύο εκατ. ευρώ λιγότερα από αυτά που ζητούσε η γαλλική ομάδα τον Ιανουάριο.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων είναι και ο ποδοσφαιριστής, που δεν έχει κρύψει φυσικά την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ισως μάλιστα τις επόμενες μέρες να γίνει και ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στη Γαλλία για να πέσουν και οι υπογραφές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και από τον Ολυμπιακό έλεγαν χθες ότι αισιοδοξούν για την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ