2018-01-18 00:08:49
Φωτογραφία για Δολοφόνησαν τον Βασίλη Στεφανάκο - Τον «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ στο Χαϊδάρι
Ενέδρα θανάτου έστησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαϊδάρι στον φερόμενο ως αρχηγό της ελληνικής μαφίας, Βασίλη Στεφανάκο. 

Η δολοφονία έγινε στη συμβολή των οδών Λ. Αθηνών και Γεωργίου Παπανδρέου, έξω από το γραφείο του πωλήσεων αυτοκινήτων .

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Δύο δράστες πάνω σε λευκή μηχανή τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σε μία θωρακισμένη BMW και λίγο πριν ξεκινήσει. Ο Στεφανάκος δέχθηκε 22 σφαίρες, πριν ξεψυχήσει στο κάθισμα του οδηγού. Η δολοφονία έγινε στις 7.00 το απόγευμα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από το σημείο οι σωματοφύλακες του.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, πριν τον συλλάβουν τελικά τον Ιανουάριο του 2008: το ένα για την ηθική αυτουργία της δολοφονίας των Κώστα Κουτελιέρη και Γιάννη Κάτσιου (26/08/2006) στο Περιστέρι και το άλλο για την απόδραση των Αλκέτ Ριζάι (φυσικού αυτουργού της δολοφονίας) και Βασίλη Παλαιοκώστα (04/06/2006) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.


Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φύλακες, όπου εξέτισε πολυετή ποινή για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ έχει μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ερευνά την υπόθεση. Ταυτόχρονα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ