2018-01-26 12:50:15
Φωτογραφία για Ενημέρωσε τον Π. Καμμένο ο Αλ. Τσίπρας για το Σκοπιανό
Συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο είχε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, μόλις λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το Νταβός και ενώ τα τελευταία 24ωρα στελέχη των ΑΝΕΛ έχουν ανέβει στα… κάγκελα για το ονοματολογικό, τραβώντας κόκκινη γραμμή σε οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία για τα Σκόπιαεμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία».

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κυβερνητικό εταίρο για τις επαφές του στο ταξίδι, που αφορούσαν τα μέτωπα του Σκοπιανούκαι της οικονομίας.

Στις 15.00 ο πρωθυπουργός συγκάλεσε μίνι υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει συνολικά τους υπουργούς και τους στενούς του συνεργάτες για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ αύριο Σάββατο θα έχει κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επιπλέον, το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί  στο Προεδρικό Μέγαρο, για να ενημερώσει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο ζήτημα του ονοματολογικού.


Συνεδριάζει τη Δευτέρα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ

Κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχομένη Δευτέρα στην οποία θα δώσουν το παρών τόσο η κοινοβουλευτική ομάδα όσο και η εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα , με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής 'Αμυνας,Πάνου Καμμένου, συγκαλείται σε κοινή συνεδρίαση η κοινοβουλευτική ομάδα και η εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΛ, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 14:00, στα γραφεία του κινήματος.

 ΠΗΓΗ: http://newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ