2018-01-29 20:30:43
Φωτογραφία για #MasterChefGR  Το νέο ελληνικό ριάλιτι μαγειρικής με «Διάσημους» που καλούνται να γλιτώσουν το… νοσοκομείο  #survivorGR #edosurvivor #Dwts6
Οι «Διάσημοι» έγιναν για τα καλά μόδα στα ελληνικά ριάλιτι παιχνίδια, με το κοινό να χαρίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε τέτοιου είδους παραγωγές.

Έτσι, μετά το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ,  Έλληνες celebrities καλούνται να… επιβιώσουν σε ακόμα μία τηλεοπτική δοκιμασία με τους ίδιους πρωταγωνιστές, η οποία ουδεμία σχέση έχει με το Survivor.

Ο λόγος για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Hell’s Kitchen» το οποίο βρίσκεται προ των πυλών και το οποίο θα φιλοξενήσει διάσημους Έλληνες όχι σε ρόλο διαγωνιζόμενων μα… σε ρόλο δοκιμαστών!

Σύμφωνα με το «Secret», η εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι θα παρουσιάσει στο κοινό 10 άνδρες και 10 γυναίκες οι οποίοι θα πασχίσουν να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές του ικανότητες τόσο τους celebrities όσο και τον πάντα απαιτητικό Μποτρίνι.

Στο «Gala» της, θα δίνουν το «παρών» πρόσωπα πολύ γνωστά στο κοινό προκειμένου να δοκιμάσουν αλλά και να κρίνουν τα πιάτα των παικτών.

Αν κρίνουμε, πάντως, από τα σχόλια των κριτών του MasterChef, πιθανότατα οι δοκιμαστές θα κινδυνεύσουν πολύ, μιας και ο ρόλος τους έχει κι αυτός το ρίσκο του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Σωτήρης Κοντιαζάς ενημέρωσε τους παίκτες που πως οι πελάτες που θα δοκίμαζαν το γεύμα τους θα κατέληγαν στο νοσοκομείο Όσον αφορά στην πρεμιέρα του «Hell’s Kitchen» έχει προγραμματιστεί για το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου.

Για να δούμε… Θα καταφέρει ο Μποτρίνι να ξεπεράσει το MasterChef;
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ