2018-02-06 00:52:21
Φωτογραφία για Φύγε από το γραφείο
Εργασιομανείς ανά τον κόσμο, ακούστε: απομακρυνθείτε λίγο από το γραφείο για καλύτερη παραγωγικότητα και διάθεση - τα αφεντικά θα σας ευχαριστούν!

1. Κάνε μικροδιαλείμματα

Το να κάνεις λίγα λεπτά παύσης κάθε τόσο μπορεί να μειώσει σημαντικά το εργασιακό στρες και να βελτιώσει την αποδοτικότητα και τη διάθεση, σύμφωνα με πορίσματα πρόσφατης μελέτης. Χρησιμοποίησε το μίνι διάλειμμα για να χαλαρώσεις και να διεγείρεις το μυαλό ή να κοινωνικοποιηθείς. Απόφυγε την γκρίνια για τη δουλειά και κουβέντιασε για ευχάριστα θέματα.

2.  Οχι άλλα mail

Το πιάσαμε, είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου. Ωστόσο, τσεκάροντας τα mail σου μετά το πέρας του 8ωρου, μπορεί να επηρεαστεί η προσωπική ζωή σου και να πάθεις συναισθηματική εξάντληση, επιβεβαιώνει νέα έρευνα.  Ασε, λοιπόν, τη δουλειά στο χώρο του γραφείου και θα είσαι πιο χαρούμενος υπάλληλος και πιο ευτυχισμένος στο σπίτι!

3. Πάρε άδεια, τι περιμένεις;

Δεν είναι καινούργιο, αλλά σου φρεσκάρουμε τη μνήμη: πέρυσι, το 55% των υπαλλήλων δεν πήρε όλη την άδειά του, «χαρίζοντας» στις εταιρείες 54,8€ δισ. σε οφέλη μόνο στην Αμερική. Σύμφωνα με δημοσκόπηση,  όσοι παίρνουν άδεια επιστρέφουν ανανεωμένοι και με μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ενώ όσοι δεν φεύγουν ποτέ ζαλίζουν τους συναδέλφους με την γκρίνια τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ