2018-02-12 19:41:38
Φωτογραφία για Η νέα στρατηγική λογισμικού της Apple για το ios 12
Με το iOS 12, το οποίο είναι εσωτερικά με την κωδική ονομασία 'Peace', η Apple θα φέρει την δυνατότητα για τις ίδιες εκδόσεις εφαρμογών να τρέχουν σε πλατφόρμες iOS και macOS.Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να κατεβάσετε εκδόσεις εφαρμογών iPhone και iPad στο Mac σας.

Το iOS 12 θα φέρει επίσης νέα χαρακτηριστικά, όπως το Digital Health Tool, το οποίο θα βοηθήσει τους γονείς να ελέγξουν την ώρα που τα παιδιά τους κοιτάζουν στην οθόνη. Η λειτουργία Animoji του iPhone X αναμένεται επίσης να βελτιωθεί.Το Animoji λέγεται επίσης ότι διαθέτει καλύτερα μενού πλοήγησης και είναι διαθέσιμο στα iPad επόμενης γενιάς.

Θα δούμε επίσης μια ανασχεδιασμένη εφαρμογή "Χρηματιστήριο" και νέες λειτουργίες.Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 12 που έχουν καθυστερήσει μέχρι το 2019 περιλαμβάνουν ένα επανασχεδιασμένο πλέγμα αρχικής οθόνης για iPhone, iPad και CarPlay και ανανεωμένη εφαρμογή Photos που θα είναι σε θέση να προτείνει στο χρήστη ποιες εικόνες θα πρέπει να δουν με βάση αλγορίθμους AI.


Οι λειτουργίες που επικεντρώνονται στο iPad αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν το 2019, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας που θα επιτρέψει στους χρήστες του iPad να εκτελούν πολλά παράθυρα ή καρτέλες σε μία εφαρμογή, μια δυνατότητα που είναι ήδη διαθέσιμη στο Mac. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εκτελούν την ίδια εφαρμογή δίπλα δίπλα σε λειτουργία διαίρεσης. Τα χαρακτηριστικά της Apple Pencil θα είναι επίσης μέρος των ενημερώσεων λογισμικού iPad του 2019.

Ο λόγος για τον οποίο η Apple έχει καθυστερήσει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ότι η εταιρεία έχει συνειδητοποιήσει ότι η τρέχουσα στρατηγική της που ωθεί την ομάδα μηχανικών λογισμικού της να προσφέρει μεγάλα χαρακτηριστικά και να ακολουθήσει ένα ετήσιο πρόγραμμα όπου ανακοινώνει τη μεγαλύτερη ενημέρωση iOS στο WWDC προκαλεί προβλήματα. Για να ανταποκριθεί σε ετήσια χρονοδιαγράμματα έκδοσης, η εταιρεία καταλήγει να απελευθερώνει υπανάπτυκτες λειτουργίες με σφάλματα. Η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης καθυστερήσεις χαρακτηριστικών της τελευταίας στιγμής καθώς έσπευσε να τις ανακοινώσει και δεν μπορούσε να τις ετοιμάσει έγκαιρα. Για παράδειγμα, τα χαρακτηριστικά όπως τα μηνύματα στο Cloud και η δυνατότητα των χρηστών να στέλνουν χρήματα μέσω του iMessage καθυστέρησαν και πέρυσι. Πέρυσι εντοπίστηκαν διάφορα σφάλματα iOS και ευπάθειες ασφαλείας στο macOS.Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα στρατηγική λογισμικού της Apple για το τρέχον έτος προέκυψαν χάρη σε μια έκθεση του Mark Gurman του Bloomberg.
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ