2018-02-16 20:03:55
Φωτογραφία για Επεισόδια με μολότοφ στο λιμάνι του Πειραιά με οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ
Ηταν έτοιμοι να αναχωρήσουν από την Πύλη Ε7 για την Κρήτη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ...μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Επεισόδια με χρήση μολότοφ έλαβαν χώρα στο λιμάνι του Πειραιά με οπαδούς.

Περίπου 100 μαυροφορέμενοι επιχείρησαν να κινηθούν κατά των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκονταν έξω από το πλοίο με κατεύθυνση την Κρήτη, το απόγευμα της Παρασκευής. Αμέσως επενέβησαν τα ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν από την Πύλη Ε7 για την Κρήτη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Newpost.gr», άγνωστοι το απόγευμα της Παρασκευής (16/2) έστησαν καρτέρι σε οπαδούς της ΑΕΚ, που περίμεναν στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε7, από όπου φεύγουν τα κρητικά πλοία. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι περίπου 100 μαυροφορέμενοι διέκοψαν την κυκλοφορία στο ύψος του Αγ Διονυσίου και επιχείρησαν να κινηθούν κατά των οπαδών της «Ένωσης», που περίμεναν έξω από το πλοίο.

Ωστόσο, οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, τους απώθησαν, κάνοντας μάλιστα μικρή χρήση χημικών.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν κανονικά ενώ οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στη βάση τους χωρίς τα πράγματα να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο.

* Φωτογραφία αρχείου
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ