2018-03-01 11:01:18
Φωτογραφία για Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Την εκτίμηση ότι ο Φώτης Κουβέλης «θα δείξει πυγμή» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ότι «θα τα βρει» με τον Πάνο Καμμένο εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Ερωτηθείς για την επιλογή του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Θα τα βρούνε, ένα παλιό ''γεράκι'' της πολιτικής, όπως είναι ο κ. Κουβέλης θα γίνει ένα ''γεράκι'' στο υπουργείο Άμυνας γιατί έχουμε και σοβαρά προβλήματα με τους Τούρκους και στα σύνορά μας και στην ΑΟΖ και προβλήματα στο Αιγαίο».

«Νομίζω ότι υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου» είπε σχετικά με την είσοδο του κ. Κουβέλη στο νέο κυβερνητικό σχήμα και πρόσθεσε πως ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «θα είναι στην πρώτη γραμμή».

«Εγώ πιθανώς, στα 70 μου να μην ήθελα να μπω στην πολιτική, να ήθελα να κάνω κάτι άλλο, δηλαδή να ήθελα για παράδειγμα να είμαι σύμβουλος στον πρωθυπουργό, να μοιράσω τη σοφία μου. Αλλά πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης έχει μεγάλη εμπειρία και στο υπουργείο Άμυνας θα προτάξει τα στήθη του», κατέληξε.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ