2018-03-06 11:37:07
Φωτογραφία για Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί, ειδικά στο Σ.Ξ., το καθεστώς των μεταθέσεων (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ερώτηση (υπ. αριθμ. 4031/05-03-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις Μεταθέσεις Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων, κατέθεσε ο Βουλευτής της ΝΔ, Χαρακόπουλος Παντελή Μάξιμος:

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά κοινή ομολογία, επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους που είναι η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας σε μια εποχή του οι απειλές εναντίον της Ελλάδας αυξάνονται επικίνδυνα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, έχουν υποστεί, λόγω της οικονομικής κρίσης, σημαντικές μειώσεις στις αποδοχές τους και εξαιρετικά αρνητικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τους σύστημα. Παράλληλα, σε αυτό το περιβάλλον, ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί, ειδικά στο Στρατό Ξηράς, το καθεστώς των μεταθέσεων, που με τη σειρά τους έχουν επιπτώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναφορικά με τα παραπάνω η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), σε σχετικό υπόμνημά της, συμπεριλαμβάνει προτάσεις για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη διαδικασία των μεταθέσεων.

Συγκεκριμένα προτείνεται:...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μεταθέσεις Στρατιωτικών 2018: «ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ»
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ