2018-03-11 19:00:58
Φωτογραφία για H Meghan Markle διάλεξε τον οίκο μόδας που θα σχεδιάσει το νυφικό της!
H Meghan Markle διάλεξε τον οίκο μόδας που θα σχεδιάσει το νυφικό της κι έτσι έχουν ξεκινήσει και επίσημα οι ετοιμασίες για τον βασιλικό γάμο.

Μπορεί εδώ κι αρκετούς μήνες, όλοι να αναρωτιούνται και να στοιχηματίζουν ποιος θα είναι ο οίκος μόδας που θα σχεδιάσει το νυφικό της Meghan Markle, όμως απ’ ότι φαίνεται αυτή τον έχει διαλέξει ήδη.

Τα στοιχήματα ανέφεραν συχνότερα το όνομα του βρετανικού οίκου Alexander McQueen, που σχεδίασε και το νυφικό της Kate Middleton, όμως η Markle είναι μεγάλη fan των δημιουργιών των Ralph & Russo.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε τους δύο Αυστραλούς σχεδιαστές Tamara Ralph και Michael Russo του Ralph & Russo για να σχεδιάσουν το νυφικό της.

Η ηθοποιός είχε δείξει εξάλλου την προτίμησή της στο συγκεκριμένο οίκο μόδας, αφού διάλεξε ένα φόρεμα τους αξίας 62.000 ευρώ για την επίσημη φωτογράφιση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry.

Μεταξύ των αγαπημένων οίκων μόδας της Markle, ήταν και οι Stewart Parvin, Roland Mouret, Erdem και Alexander McQueen.

Παρόλα αυτά, εκπρόσωπος του οίκου Ralph & Russo αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα: “Αρνούμαστε ευγενικά να σχολιάσουμε το συγκεκριμένο θέμα”.

Δημιουργίες των Ralph & Russo έχουν φορέσει και η Beyonce, Gwyneth Paltrow και η Angelina Jolie.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ