2018-03-12 19:52:17
Φωτογραφία για Κύπρος: Πήγε για κατάθεση και χτύπησε αστυνομικούς
Προσήχθη στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου για να δώσει κατάθεση σχετικά με καταγγελία που είχε υποβληθεί εναντίον του για υπόθεση που εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου. Εκεί όμως, εκνευρισμένος, επιτέθηκε και χτύπησε τρεις αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα και για αυτή την υπόθεση.

Το επεισόδιο διαδραματίσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν 23χρονος από τη Λεμεσό κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου. Ενώ παριστάμενα μέλη της δύναμης επιχείρησαν να συνομιλήσουν μαζί του στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης για την οποία κλήθηκε, ο 23χρονος φέρεται να τους επιτέθηκε και να χτύπησε ελαφρά τρεις αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου και σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν φέρουν ο ένας κάκωση αριστερού αντιβραχίωνα , ο δεύτερος απώλεια δέρματος στον δεξί αντιβραχίωνα και ο τρίτος εκδορά αριστερού αντιβραχίωνα.

Ο 23χρονος συνελήφθη μετά το επεισόδιο με τις κατηγορίες της επίθεσης εναντίον αστυνομικών με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ