2018-03-14 10:00:31
Φωτογραφία για Ελισάβετ Σπανού: «Δεν σκοπεύω να γίνω ηθοποιός, παρά τη συμμετοχή στο Athens Dark»
Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι, δεν της στέρησαν τη δυνατότητα να δουλέψει για τηλεοπτικές εκπομπές, να συμμετέχει σε talent shows και τώρα να δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην υποκριτική.

Η Ελισάβετ Σπανού συμμετέχει στη σειρά του NETWIX (πρόκειται για το πρώτο αυτόνομο, ελληνικό, νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτότυπο και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο), «Athens Dark», και φαίνεται ότι της «πάει πολύ» αυτός ο νέος ρόλος στη ζωή της. Ανανεωμένη, κατασταλαγμένη και έτοιμη για όλα… ανοίγει τα χαρτιά της, πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Πώς ήταν η εμπειρία από τα γυρίσματα της σειράς «Athens Dark»;

Σίγουρα πρωτόγνωρη για μένα, καθώς δεν έχω συμμετάσχει πότε σε κάτι παρόμοιο. Αλλά θεωρώ και για όλους, αφού είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα... Μια σειρά science fiction με βαμπίρ! Το εγχείρημα πάντως φαίνεται πως πέτυχε.


Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο, καθώς δεν είσαι ηθοποιός;

Το να παίξω! Η έννοια του αληθοφανούς υπό φανταστικές συνθήκες. Ευτυχώς ο Σπύρος Xατζηαγγελάκης που είχαμε μαζί σκηνές, με βοήθησε πολύ, και εννοείται οι οδηγίες του σκηνοθέτη Βασίλη Αντωνιάδη ήταν πολύ χρήσιμες και καθοριστικές στο να βγει όσο πιο καλό γίνεται το αποτέλεσμα.

Πώς προσέγγισες το ρόλο της Νάντιας;

Στην πρώτη κιόλας ανάγνωση που κάναμε όλοι μαζί, προσπάθησα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται για εκείνη. Μιλήσαμε με τον Ζήση Ρούμπο, τον σεναριογράφο της σειράς και αναλύσαμε αρκετά για το πώς νιώθει σε σχέση με τον Ορφέα (Σπύρος Χατζηαγγελάκης), σύντροφο της Νάντιας, τι είδους σχέση έχουν και αν τελικά έχει ιδέα για το τι συμβαίνει συνολικά στον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί.

Ο χώρος της υποκριτικής είναι κάτι που σε αφορά και θα ήθελες να κυνηγήσεις;

Το κομμάτι της υποκριτικής, έστω και σε μικρή «δόση», υπάρχει και στα τραγούδια. Σε κάθε τραγούδι αφηγείσαι και μία ιστορία. Μπαίνεις σε ένα ρόλο με κάποιον τρόπο για λίγα λεπτά που δεν ταυτίζεται πάντα με το τι μπορεί να νιώθεις εκείνη τι στιγμή. Υπό αυτή την έννοια, με ενδιαφέρει η υποκριτική και με γοητεύει το μιούζικαλ. Δεν σκοπεύω να γίνω ηθοποιός αν με ρωτάς αυτό, αλλά αν παρουσιαστεί κάτι ενδιαφέρον ξανά, όπως το «Athens dark», σίγουρα θα το κάνω.

Γενικότερα είσαι ένα πλάσμα που τολμάς και κάνεις διαφορετικά πράγματα… Τι άλλο θα σε ενδιέφερε;

Νομίζω τα έχω καλύψει όλα! (γέλια) Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω και να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα, τα οποία έχουν ένα κοινό, την έκφραση και την επικοινωνία. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον, πάντως αν έχει τα χαρακτηριστικά που σου προανέφερα νομίζω θα το δοκιμάσω.

Προτάσεις για εκπομπές συνεχίζεις να δέχεσαι;

Όχι, δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για εκπομπή τελευταία. Εάν θα ήταν κάτι συγκεκριμένο και θεματικό, μπορεί να το εξέταζα. Για παράδειγμα, το πάνελ δε νομίζω ότι είναι κάτι που με εκφράζει.

Σε ριάλιτι επιβίωσης θα συμμετείχες; Είσαι ένα κορίτσι που γυμνάζεται, έχεις αθλητικό κορμί Η αλήθεια είναι ότι όσοι με ξέρουν απορούν πως δεν έχω πάει ακόμα! Δεν είναι θέμα το ότι γυμνάζομαι, αλλά το ότι μου αρέσουν όλα αυτά.... Η φύση, τα αγωνίσματα, η μικρή ταλαιπωρία! Παρ’ όλα αυτά δεν τρελαίνομαι με την ιδέα να κάνω κάτι τέτοιο. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον που βρίσκομαι.

Δισκογραφικά γιατί έχεις αποφασίσει να απέχεις;

Μετά το συμβόλαιό μου με τον Φοίβο, κράτησα την απόστασή μου από το τραγούδι, συνεπώς η δισκογραφία ήταν κάτι που δε χρειαζόταν.

Υπήρξαν πράγματα που σε πλήγωσαν-στεναχώρησαν και αυτό το κομμάτι έχει κλείσει για εσένα;

Το τραγούδι συνολικά δε γίνεται να κλείσει για μένα. Όταν τραγουδάω νιώθω ευτυχισμένη και στο τέλος αυτό υπέρ ισχύει όλων. Σίγουρα υπήρξαν γεγονότα και καταστάσεις που με «δυσκόλεψαν» αρκετά. Με έκαναν να σκέφτομαι το αν και με ποιο τρόπο θα το κάνω ξανά. Αλλά, όπως σου είπα, όταν κάτι το αγαπάς, βρίσκεις και κάποιο τρόπο να το κάνεις.

Στην Eurovision θα πήγαινες;

Όχι δε θα πήγαινα γιατί είναι ένας θεσμός που δεν παρακολουθώ. Εύχομαι πάντα η ελληνική συμμετοχή να πηγαίνει καλά και ξέρω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν και παθιάζονται με την Eurovision.

Info

Όλα τα επεισόδια της σειράς «Athens Dark» είναι διαθέσιμα σε online stream, δωρεάν στο NETWIX.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ