2018-03-14 20:53:47
Φωτογραφία για Οι αλλαγές είναι δύσκολες! 10 ατάκες που θα σε κάνουν να τις δεις με άλλο μάτι
Όποιος είπε ότι οι αλλαγές στη ζωή είναι εύκολο κομμάτι, μάλλον δεν έκανε ο ίδιος αλλαγές! Οι αλλαγές μας δυσκολεύουν στη ζωή καθώς μας βγάζουν απ’ τη σιγουριά της ρουτίνας μας και μας αναγκάζουν να προσαρμοστούμε σε νέες καταστάσεις.

Όμως, τις περισσότερες φορές που επιχειρείς αλλαγές στη ζωή σου, είναι για καλό σου! Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι δεν είναι δύσκολο. Εννοείται πως οι αλλαγές είναι δύσκολες, όμως, το θέμα είναι από ποια οπτική θα τις δεις!

Η ζωή, έτσι κι αλλιώς, σπάνια πάει με βάση το Plan A που έχεις στο μυαλό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να προσαρμοστείς και διάβασε τις 10 ατάκες που θα σε κάνουν να δεις τις αλλαγές με άλλο μάτι!

«Η μόνη σταθερά της ζωής είναι η αλλαγή»- Ηράκλειτος.

«Δεν είναι οι ισχυρότεροι ή οι πιο έξυπνοι που θα επιβιώσει, αλλά εκείνοι που μπορούν καλύτερα να διαχειριστούν την αλλαγή»- Charles Darwin.

«Δεν μπορείς να χτίσεις μια προσαρμόσιμη οργάνωση χωρίς προσαρμόσιμους ανθρώπους. Και οι άνθρωποι αλλάζουν μόνο όταν χρειάζεται ή όταν το θέλουν» -Gary Hamel.


«Οι άνθρωποι προσπαθούν να σου πουν ότι όλες οι μεγάλες ευκαιρίες έχουν γίνει ανάρπαστες. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες σε κάθε κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένης της δικής σου» -Ken Hakuta.

«Μάθε να προσαρμόζεις τον εαυτό σου στις συνθήκες που πρέπει να υπομείνεις, αλλά προσπάθησε ν’ αλλάξεις ή να διορθώσεις τις συνθήκες ώστε να είναι περισσότερο υπέρ σου»- William Frederick Book.

«Όλα τα σταθερά μοτίβα είναι ανίκανα να προσαρμοστούν. Η αλήθεια είναι έξω απ’ αυτά τα μοτίβα» -Bruce Lee.

«Ένας σοφός άνθρωπος προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες όπως το νερό αλλάζει σχήμα ανάλογα με το δοχείο όπου βρίσκεται»- Κινέζικη παροιμία.

«Πέσε επτά φορές και σήκω οκτώ φορές»- Ιαπωνική παροιμία.

«Όταν αφήνω αυτό που είμαι, γίνομαι αυτό που θα μπορούσα να είμαι»- Lao Tzu.

«Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει»- Mahatma Gandhi.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ