2012-05-30 18:16:17
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: ΜΠΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ... Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας Νέων στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Εσθονία από τις 3 έως τις 15 Ιουλίου.

Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας. Η Ελλάδα, σφράγισε την πρόκρισή της μετά το 3-0 επί της Δανίας στην elite round, αποτέλεσμα που ήταν το τρίτο επιτυχές σε ισάριθμους αγώνες, ενώ παράλληλα της επέτρεψε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της.

Τα λόγια του νεαρού παίκτη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού ήταν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ την ομάδα μου με τα τρία γκολ που πέτυχα στο τουρνουά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που προκρινόμαστε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό είναι κάτι που θέλαμε πάρα πολύ και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουμε, τόσο στην προετοιμασία, όσο και στους αγώνες του τουρνουά. Το τελευταίο ματς με τη Δανία ήταν για μένα το πιο δύσκολο, καθώς, παρόλο που είχαμε 6 βαθμούς, θέλαμε οπωσδήποτε νίκη για να περάσουμε.


Αυτό που ελπίζω και εύχομαι για την τελική φάση στην Εσθονία είναι καταρχήν να προκριθούμε. Όπως προανέφερα είναι η δεύτερη χρονιά που περνάμε στα τελικά και αυτή τη φορά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κατά τη γνώμη μου, αυτό που μας χαρακτηρίζει ως σύνολο είναι η ομαδικότητα και το γεγονός πως, ενώ οι άλλες ομάδες πάνε αποκλειστικά για το αποτέλεσμα, εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο καταρχήν για να παίξουμε καλή μπάλα και από ‘κει και πέρα το αποτέλεσμα έρχεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ