2018-03-19 20:46:47
Φωτογραφία για Πατέρας ανεβάζει φωτογραφία από την κόρη του. Αν την παρατηρήσετε όμως καλύτερα, υπάρχει κάτι πολύ ανησυχητικό πέρα από τη γκριμάτσα της... [photo]
Ο χρήστης του Reddit, B3RTO, πρόσφατε ανάρτησε μία φωτογραφία της γυναίκας του να κρατάει τη νεογέννητη κόρη του, στην οποία φαίνονται ξεκάθαρα  τα συναισθήματα της για το πρώτο της μπάνιο.

“Το πρώτο μπάνιο της κόρης μου δεν πήγε και πολύ καλά.»Κάποιοι είχαν ξετρελαθεί από το εκφραστικό βλέμμα που έχει πάρει Και ο πατέρας είχε δίκιο… Δεν της άρεσε καθόλου.Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο επεσήμανε αυτό που οι άλλοι δεν πρόσεξαν:

«Είναι τα μάτια της λίγο κίτρινα; Όλη η φωτογραφία είναι κάπως κίτρινη. Ίσως να μην είναι τίποτα, αλλά καλύτερο θα ήταν να κάνει μερικές εξετάσεις.»

Αυτό το σχόλιο προέρχεται από μία ‘παρανοϊκή’ παιδίατρο.

Σύμφωνα με ειδικούς, η υπερχολερυθριναιμία είναι μία συνηθισμένη ασθένεια σε νεογέννητα. Μπορεί να συμβεί ακόμα και στο 60& των νεογέννητων. Φαίνεται από το κίτρινο χρώμα στο δέρμα και στα μάτια του μωρού, συνήθως στις 3-7 πρώτες μέρες της ζωής του. Άλλα συμπτώματα είναι μόλυνση, κακή διατροφή, μελανιές ή εσωτερική αιμορραγία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χαμηλή θερμοκρασία σώματος και υπερβολικό κλάμα.

Ο πατέρας της μικρής ωστόσο, ήταν ήδη ενημερωμένος για το θέμα και καθησυχάζει την παιδίατρο:

“Εάν δεν έχει περάσει μέχρι την επόμενη βδομάδα, την πάμε για μαύρισμα.»

Τι εννοεί όμως; Μία πολύ συνηθισμένη θεραπεία για νεογνά, είναι η φωτοθεραπεία.

Το μικρό κορίτσι είναι τυχερό να έχει τέτοιους γονείς που νοιάζονται για την υγεία της. Συγχαρητήρια πατέρα! Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ