2012-05-30 21:48:02
Φωτογραφία για Ψωμιάδης: Το θεριό κοιμόταν – Ο Σόρος στηρίζει Τσίπρα
Δύο μέρη είχε η σημερινή συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη, «αρχιστράτηγο» της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα. Αρχικώς παρουσίασε το 9θέσιο βανάκι του με το οποίο... πραγματοποιεί από χθες τις εξορμήσεις του στη Βόρεια Ελλάδα.

Το δεύτερο μέρος αφιερώθηκε για την πρώτη εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου με τον κ. Ψωμιάδη να παρουσιάζει τις δικές του εικόνες και εκτιμήσεις.

«Θα διπλασιάσουμε ποσοστά»

Σύμφωνα με τον κ. Ψωμιάδη η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές θα διπλασιάσει τα ποσοστά της σε μερικές περιοχές της Βορείου Ελλάδος ενώ στις υπόλοιπες θα αυξήσει την δυναμική της.

«Στις εκλογές της 6ης Μαίου αφεθήκαμε στη σιγουριά της νίκης. Από τις πρώτες επαφές που είχα στους νομούς διαπίστωσα ότι το θεριό κοιμόταν. Αλλά σιγά σιγά ξυπνά και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα νικήσουμε» υποστήριξε αρχικώς ο κ. Ψωμιάδης.

«Ήδη πέρα από τις δικές μας διαπιστώσεις, οι μετρήσεις δείχνουν ότι οι διαρροές έχουν σταματήσει… Δεν χρειάζεται να πονέσει και άλλο η κεντροδεξιά» σημείωσε.


«Ποιοι καθοδηγούν και χρηματοδοτούν τον ΣΥΡΙΖΑ»

Παράλληλα ο κ. Ψωμιάδης έκανε επίθεση στην Αριστερά και συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα στη θολή κουλτούρα της Αριστεράς, στους υπερασπιστές της 17Ν, στις συνιστώσες του αρνητισμού και της αντίδρασης, στους αρνητές της Ευρωπαΐκής Προοπτικής της χώρας» ανέφερε αρχικώς.

«Τα φαντάσματα της δεκαετίας του 80 επιστρέφουν… οι κρατικοδίαιτοι και οι παρασιτικοί, το βαθύ και επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ, μεταμφιεσμένο σε επαναστημένη Αριστερά μετακόμισε στην Κουμουνδούρου. Χωραφάς, Κοτσακάς και Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι του Άκη χθες, είναι σήμερα σύμβουλοι του κ. Τσίπρα» σημείωσε.

«Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται στηρίζει Τσίπρα… Δεν πρέπει να παραδώσουμε την χώρα στην Αριστερή Δικατορία του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε στην επίθεσή του στην Αριστερά.
redalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο γκάλοπ, νέα πρόβλεψη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο γκάλοπ, νέα πρόβλεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ