2018-03-21 19:26:41
Φωτογραφία για Συναντηση ΠΟΣΥΦΥ με τον Τομεάρχη για θέματα Εθνικής Αμυνας της ΝΔ
Συνάντηση με τον Τομεάρχη Εθνικής Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Βασίλη Κικίλια πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων στην

Αθήνα.

Ο κ.Κικίλιας ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί από την Ομοσπονδία για τα τρέχοντα υπηρεσιακά αλλά και θεσμικά προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό του κλάδου μας.

Οι έντονες μεταναστευτικές ροές - άμεσα συνυφασμένο θέμα με την φύλαξη των συνόρων - προκαλούν ενδιαφέρον αλλά και ιδιαίτερη ανησυχία, πόσο δε μάλλον όταν τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι ελλειπή, οι συνθήκες δύσκολες και οι ελλείψεις σε προσωπικό συνοριοφυλάκων μεγάλες.

Από πλευράς του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας αλλά και ως πρ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει ο ίδιος αλλά και η κοινωνία ολόκληρη στους Ακρίτες της Χώρας είναι ακέραιη.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας για τα τρέχοντα ζητήματα τόσο για τα μισθολογικά όσο όμως και για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό θα συνεχιστεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

http://posyfy.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ