2018-03-24 08:25:55
Φωτογραφία για Βέροια: Η τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως της Ιης ΜΠ. Νέος διοικητής ο Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας. βίντεο – φωτό
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βέροια και στην έδρα της ιστορικής Ιης Μεραρχίας Πεζικού «Η ΣΜΥΡΝΗ», η τελετή παράδοσης-παραλαβής διοικήσεως του σχηματισμού.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Νέος διοικητής της Μεραρχίας αναλαμβάνει από σήμερα ο Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, πρώην Υποδιοικητής 1ης Στρατιάς.

Ο απερχόμενος Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Υποστράτηγος Γεώργιος Βύνιος,παραδίδοντας, αναλαμβάνει τη θέση του Υποδιοικητή 1ης Στρατιάς Λάρισας. Ουσιαστικά δηλαδή, πρόκειται για μία ανταλλαγή θέσεων και καθηκόντων των δύο ανώτατων αξιωματικών.

Η σημερινή τελετή διεκπεραιώθηκε με την παρουσία του Επιτελάρχη ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αντώνιου Νομικού, διοικητών και στελεχών των υπό διοίκηση της Μεραρχίας Μονάδων και Σχηματισμών και αρκετών επισήμων. Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ. Παντελεήμων, οι βουλευτές Ημαθίας κκ. Αντωνίου και Βεσυρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας κ. Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Κορωνάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Καραβασίλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Μπίκας. Δείτε βίντεο και εικόνες της τελετής, αποκλειστικά από το emvolos.gr.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

ΠΗΓΗ: https://emvolos.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ