2018-03-24 17:10:55
Φωτογραφία για Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
Των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης υπεραμύνεται ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.

Το κυβερνητικό στέλεχος διαβεβαιώνει ότι η Αθήνα «δεν κρατάει χαμηλούς τόνους» και αναλαμβάνει διαρκώς νέες πρωτοβουλίες, με στόχο την απελευθέρωση των δύο κρατουμένων.

«Η δραστηριότητα του υπουργείου Εξωτερικών συνεχίζεται, προκειμένου το θέμα να γνωστοποιηθεί στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.» συνεχίζει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento».

Όσον αφορά τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Κουβέλης επισημαίνει ότι «η κυβερνητική συνεργασία δεν σημαίνει εκχώρηση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας».

Σχετικά με τη Δικαιοσύνη, παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός διευκρινίζει πως η κριτική σε κάποιες αποφάσεις δεν συνιστά παρέμβαση, ενώ δηλώνει ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να αισθάνεται «διάδικος» της κρινόμενης υπόθεσης.

Τέλος, για τη στάση της αντιπολίτευσης στην υπόθεση «Novartis», ο κ. Κουβέλης τονίζει πως η οποιαδήποτε αντιδικία «δεν δείχνει σεβασμό στη θεσμική λειτουργία της έρευνας».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ