2024-01-05 13:20:04
Φωτογραφία για Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για το I love Σου Κου του ΑΝΤ1...
Σε δεύτερο γύρο δοκιμαστικών περνάνε στον ΑΝΤ1 αναφορικά με την αντικαταστάτρια της Τζο Κουτσοκώστα στο “I love Σου Κου”. Κι αυτό γιατί η σημερινή οντισιόν δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη με την Φελίσια Τσαλαπάτη να μην δίνει το παρών στο ραντεβού καθώς είναι άρρωστη στο σπίτι της κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε καν στην ραδιοφωνική της εκπομπή σήμερα.

Ετσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες καθώς δεν φαίνεται τα στελέχη του ΑΝΤ1 να έχουν μείνει ενθουσιασμένα με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες μεταξύ αυτών οι: Ευαγγελία Τσιορλίδα που δουλεύει στην εκπομπή ως δημοσιογράφος αλλά και Σίσσυ Καλλίνη. Για τον λόγο αυτό κλήθηκαν να περάσουν μέσα στις επόμενες μέρες η Μαρία Λουίζα Βούρου αλλά και η Σάρα Εσκενάζυ. Μάλιστα, αυτό το ΣΚ που η εκπομπή επιστρέφει ζωντανά τη θέση της Κουτσοκώστα θα πάρει προσωρινά η Αθηνά Αφαλίδου, η οποία είναι ήδη μέρος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής. 

Και μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να μιλησε για αλλαγές και όχι προσθήκες σε πρόσφατο κιου που έκανε και το οποίο πυροδότησε τις εξελίξεις, ωστόσο η προσθήκη του νέου μέλους στην ομάδα ως αντικατάσταση της αποχωρήσασας Τζο θα είναι ουσιαστικά και η μόνη αλλαγή που θα δούμε στην εκπομπή με το νέο έτος.

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)

 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολίτης εντόπισε τον 88χρονο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολίτης εντόπισε τον 88χρονο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ