2018-03-31 20:19:28
Φωτογραφία για Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαγνησίας (φωτογραφίες)
Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από τα μέλη μας, καθώς η συμμετοχή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε χθες 30/3/2018η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας. Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ στο Ίδρυμα Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος καθώς επίσης και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσής μας κ. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Ιωάννης.

Παρά το γεγονός ότι προσκλήθηκαν από την Ένωση μας ,δεν προσήλθαν οι Διευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Μαγνησίας παρά μόνο και για λίγο χρονικό διάστημα, και μόνο ο Διευθυντής κος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Βασίλειος ,θέλουμε να πιστεύουμε , ίσως λόγω ανυπέρβλητων υποχρεώσεων.


 Ακούστηκαν όλες οι απόψεις σε έναν εποικοδομητικό διάλογο όπου  ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενημέρωσε αναλυτικά  τα μέλη μας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Σώματος . Να σημειώσουμε ότι έγινε εξειδικευμένη μνεία στις παιδικές εξοχές μας, τον ρόλο και τις παροχές του Ιδρύματος, από τον πλέον αρμόδιο τον κο. ΜΗΤΣΙΚΟ. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι λοιποί εκλεκτοί μας καλεσμένοι  κοι ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ και ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ με ,όπως πάντα άλλωστε, καίριες τοποθετήσεις.

Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη μας για την ενεργή συμμετοχή που είχαν στη Γεν. Συνέλευση, καθ' ότι  η παρουσία τους, εκτός από την εμπιστοσύνη που μας καταμαρτυρά , μας δίνει και  την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με περισσό ζήλο.

 Ευχαριστούμε  θερμά και πάλι  την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο της ,που πάντα είναι στο πλευρό μας και το δείχνει  με πράξεις ουσίας, με γνώμονα το καλό των συναδέλφων κι όχι με "πολιτικάντικες " σκοπιμότητες.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ