2018-04-05 09:00:27
Φωτογραφία για H Kylie Minogue λέει πως δεν θα παντρευτεί ποτέ
Σε περίπου ένα μήνα η διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue θα γίνει 50 ετών και μάλλον το πήρε απόφαση πως δεν θα παντρευτεί ποτέ στη ζωή της.

Η αγέραστη Kylie, τα τελευταία χρόνια πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και έδωσε μάχη με τον καρκίνο (και βγήκε νικήτρια) ενώ το 2016 αρραβωνιάστηκε με τον Joshua Sasse, τον γοητευτικό Βρετανό ηθοποιό που ήταν δύο δεκαετίες νεότερός της και οι δυο τους σχεδίαζαν το γάμο τους.

Μάλιστα τότε είχε ειπωθεί πως ο γάμος θα γίνονταν σε ελληνικό νησί, αφού το ζευγάρι επισκέπτονταν συχνά την Ελλάδα και ειδικά τη Σίφνο.

Ωστόσο ο αρραβώνας τους έληξε άδοξα πέρυσι, καθώς ακούστηκαν πολλά για απιστίες του Joshua με νεαρές ηθοποιούς. Και φαίνεται πως έκτοτε η σταρ έχει χάσει την πίστη της στον έρωτα. Τώρα η Kylie ποζάρει για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού Red και δηλώνει πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί, ενώ εξηγεί πως στην ουσία ο γάμος ποτέ δεν ήταν στα πλάνα της.

Η Kylie λέει πως οι γονείς της δεν τη μεγάλωσαν με το όνειρο να κάνει ένα μεγάλο γάμο, ενώ η ίδια χαρακτηρίζει ως "πείραμα" ακόμα και τον αρραβώνα της. Πάντως κατά γενική ομολογία η μικρόσωμη σταρ από την Αυστραλία ακόμα και στα 50 της χρόνια παραμένει πανέμορφη.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ