2012-05-31 15:17:52
Φωτογραφία για Kάνει ό,τι θέλει ατιμώρητος
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κάνει ό,τι γουστάρει και μένει ατιμώρητος. Στο ημίχρονο έκανε ντου στον αγωνιστικό χώρο με "άγριες" διαθέσεις και επιτέθηκε στους διαιτητές στην φυσούνα. Φωτό.

Προς έκπληξη όλων στον Ολυμπιακό, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, διαπίστωσαν πως δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ούτε το ντου του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλου, στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο, ούτε η επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής Τόμι Σχινάς στη φυσούνα από ανθρώπους των πρασίνων, με τους ερυθρόλευκους να ισχυρίζονται πως ο συγκεκριμένος ρέφερι δέχτηκε και "ξύλο".

Στον Ολυμπιακό, όμως, είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την απαράδεκτη ανοχή των διαιτητών και του κομισάριου του αγώνα προς τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει ό,τι γουστάρει στο γήπεδο και μένει μονίμως ατιμώρητος. Η τηλεοπτική μετάδοση ίσως να επιδίωξε να... κρύψει το γεγονός, αλλά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν με τα μάτια τους τα αίσχη που σημειώθηκαν στο ημίχρονο.


Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αν και συνηθίζει να κάθεται στα επίσημα και να παρακολουθεί τα παιχνίδια, αυτή την φορά αποφάσισε να κάτσει στις front-court πολυθρόνες, οι οποίες βρίσκονται στο παρκέ του γηπέδου. Δηλαδή, τώρα που βλέπει τα ζόρια θέλησε να κάνει το κομμάτι του, ώστε να βρίζει και να τρομοκρατεί τους διαιτητές ανενόχλητος, επιδιώκοντας καλύτερα σφυρίγματα για την ομάδα του.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, στο ημίχρονο, όντας εκτός εαυτού, σηκώθηκε από την πολυθρόνα του και έκανε κανονικό ντου (!) στον αγωνιστικό χώρο, κινούμενος με "άγριες" και απειλητικές διαθέσεις προς τους διαιτητές, και κυρίως προς τον ρέφερι Τόμι Σχινά, όντας εξαγριωμένος με τις αποφάσεις του. Βλέπετε, ο Σχινάς προσπάθησε να παίξει "50-50" στο πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ και σου λέει... "τι κάνει αυτός;". Αυτό, βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Σχινάς στην επανάληψη να σφυρίζει σε πράσινο φόντο.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κάνει ό,τι γουστάρει και μένει ατιμώρητος εδώ και χρόνια, μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βρίζοντας... θεούς και δαίμονες, με τους μπράβους του με δυσκολία να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Και όπως καταλαβαίνετε έδωσε το κακό παράδειγμα και σε ορισμένους άλλους οπαδούς των πρασίνων, οι οποίοι αφού είδαν τον πρόεδρο τους να κάνει επίθεση και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, πήραν θάρρος και έκαναν το ίδιο, κινούμενοι με απειλητικές διαθέσεις προς τους ρέφερι. Επίσης, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να βρίζει, να απειλεί και να επηρεάζει τους διαιτητές από την θέση του, κάνοντας ό,τι μπορεί ώστε να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις, αλλά και για να "δυναμιτίσει" την ατμόσφαιρα.

Και το οξύμωρο είναι πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κάθεται και δηλώνει πως δεν μπορεί να ελέγξει τους χιλιάδες χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και εκείνος έχει παρόμοια συμπεριφορά. Αυτά τα αστεία και απαράδεκτα πράγματα μόνο εκείνος τα κάνει. Και το χειρότερο είναι πως κάποιοι τον φοβούνται, με αποτέλεσμα είτε να τα "καλύπτουν" στην τηλεοπτική μετάδοση, είτε να μην τα γράφουν στο φύλλο αγώνα, ώστε να μην τιμωρηθεί.

Δείτε φωτογραφίες:

πηγή: redplanet.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ