2012-05-31 15:18:05
Φωτογραφία για Ψάχνουν τα σκοτεινά σημεία του τροχαίου
Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της 2ας Μαΐου, όταν επέστρεφε με το ποδήλατο από το σχολείο στο σπίτι, προσπαθούν να μάθουν τόσο οι γονείς του Κώστας Τζαβάρας και Φαίδρα Δούρου όσο και οι παππούδες του.

Εχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από τον άδικο χαμό του παιδιού στην Πάτρα και ο πόνος για την οικογένεια είναι αβάσταχτος. Οι τραγικοί γονείς του προχώρησαν στη δημοσίευση αγγελίας στις τοπικές εφημερίδες αναζητώντας αυτόπτες μάρτυρες που θα ρίξουν άπλετο φως στο τροχαίο που έσβησε για πάντα το χαμόγελο του μικρού Πάνου Τζαβάρα.

Η οικογένεια του 14χρονου εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες προς αναζήτηση και ζητάει αν κάποιος είδε ή γνωρίζει κάτι ουσιαστικό για το τροχαίο είτε να επικοινωνήσει μαζί της είτε να ενημερώσει σχετικά την Τροχαία. Οι γονείς εκτιμούν ότι υπάρχουν αρκετά σκοτεινά σημεία για το τι ακριβώς συνέβη στις 10.30 εκείνο το πρωινό, όταν ο γιος του χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και έπειτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ακόμη δύο αυτοκινήτων.


Η δικογραφία για τον θάνατο του Πάνου Τζαβάρα εξακολουθεί και παραμένει ανοιχτή από τις αστυνομικές αρχές της Πάτρας. Απομένουν η συμπληρωματική κατάθεση των μελών της οικογένειάς του, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο παιδί, καθώς και οποιοδήποτε νέο στοιχείο ή μαρτυρία προκύψει μετά και τη δημοσίευση της αγγελίας για να αποσταλεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αστυνομικές αρχές έχουν ήδη δώσει συμπληρωματική κατάθεση τόσο η οδηγός που χτύπησε αρχικά το αγόρι όσο και οι άλλες δύο οδηγοί που το χτύπησαν στη συνέχεια.

Ο άτυχος Πάνος Τζαβάρας επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδερφό του Ανδρέα και όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Τα παιδιά επέβαιναν στα ποδήλατά τους και μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Ρίου. Τότε ο 14χρονος παρασύρθηκε από ένα τζιπ με οδηγό μια γυναίκα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν να εκτοξευτεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων με οδηγούς επίσης γυναίκες.

Αμέσως ο 14χρονος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου για δεκαέξι ολόκληρες ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από το πλευρό του δεν έφυγαν ούτε λεπτό οι γονείς του αλλά και οι παππούδες του Ανδρέας και Λίλα Δούρου και Μαρία Τζαβάρα. Παράλληλα, φίλοι, συγγενείς αλλά και οι συμμαθητές του κατέκλυζαν τον διάδρομο της Εντατικής, όπως και δεκάδες πολίτες που προσεύχονταν στον Θεό να μην τον πάρει μακριά τους. Στις 18 Μαΐου όμως ο 14χρονος Πάνος δεν άντεξε άλλο και έφυγε για την αγκαλιά των αγγέλων βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και όλη την πόλη.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kάνει ό,τι θέλει ατιμώρητος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kάνει ό,τι θέλει ατιμώρητος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ