2018-04-07 14:01:06
Φωτογραφία για Αυτό που συνέβη σε αυτή τη γυναίκα είναι η απόδειξη πως πρέπει να σταματήσεις να βάζεις συνέχεια ακρυλικά νύχια
Οι τάσεις στην ομορφιά είναι πολλές και δελεαστικές συχνά όμως ενέχουν κινδύνους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που κάνουμε εν ονόματι του beauty κάποιες φορές είναι όχι απλά υπερβολικά αλλά και παράλογα μέχρι και επικίνδυνα.

Πολλά από αυτά κάνουν κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου. Αυτό συνέβη και πάλι.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι το ατύχημα της beauty blogger Amelia Perrin, της οποίας το tweet από το 2016 έγινε viral τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος τα κατεστραμμένα της νύχια. Υπεύθυνος; Η συχνή τοποθέτηση ακρυλικών νυχιών.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan UK, το οποίο μοιράστηκε αρχικά την ιστορία, τα νύχια της Perrin είναι σε αυτήν την κατάσταση μετά από λάθος και ακατάλληλη αφαίρεση των τεχνητών νυχιών.

Είναι δυνατό μια πολύ φθηνότερη κολλητική ουσία, που δεν προορίζεται για τα νύχια, να κάνει τις ψεύτικες άκρες να κολλήσουν τόσο δυνατά στην βάση του νυχιού που η αφαίρεση τους να είναι σχεδόν αδύνατη, ειδικά αν προσπαθήσει κάποια να το κάνει μόνη της στο σπίτι. Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε τα φυσικά σας νύχια.

Cardi BTEC@amelia_perrin

a lot of people on curiouscat ask me about my acrylics, presumably wanting a set themselves. sharing these to show u the reality lol

10:10 PM - Dec 9, 2016

45

56 people are talking about this
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ