2018-04-16 17:05:15
Φωτογραφία για Κάποιος να ΄μαζέψει' την Ραμόνα που έχει μνήμη χρυσόψαρου.Ξεχνάει την ΑΙΣΧΡΗ,,,,,
    

   Η ατάκα που λέμε στην Ελλαδίτσα μας 'σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι ' μάλλον είναι άγνωστη στην καλή μας την Ραμόνα η οποία προφανώς έχει μνήμη χρυσόψαρου.

     Το χρονικό της κόντρας της με τον Δημήτρη Παπανώτα όλοι λίγο πολύ το ξέρουμε.Άφου είχε το θράσσος να δηλώσει ότι δεν τον γνωρίζει και ότι είναι ΄άδειος τενεκές' μετά έχει και το θράσσος να κινηθεί νομικά για την απάντηση που της έδωσε.

     Κυρία Ραμόνα μου αφού θέλετε να είστε κομμάτι της showbiz σας ενημερώνουμε ότι είναι αισχρό να αναιρείτε μια πορεία ένος ανθρώπου που  πρώτος έφερε εκπόμπες στην Ελλάδα σαν αυτές που βγαίνετε και το παίζετε ΄έξυπνη΄.Καυστικός πάντα στον λόγο του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει την εκτίμηση όλων των συναδέλφων του και μη σε αυτό που κάνει.

    Πάμε τώρα στον ένικο.Ραμόνα μου όταν έτρεχες στα πάρτυ της ΑΙΣΧΡΗΣ SOULA GLAMOROUS δεν ντρεπόσουν μήπως τα παιδάκια σου πετύχουν μία από τις ΑΙΣΧΡΕΣ αναρτήσεις της στο διαδίκτυο.Ο Παπανώτας σε πέιραξε;;Για του λόγου το αλήθες σου θυμίζουμε κάποιες αναρτήσεις της και μια φώτο δική σου σε μπαράκι που προανέμφερε ο κύριος Παπανώτας.


   Προσοχή εμείς δεν είμαστε fαns του Παπανώτα διότα και εμάς μας έχει σχολιάσει αρνητικά off camera απλά το δίκαιο πρέπει πάντα να λέγεται.Για να μάθεις πως λειτουργούμε εδώ στην Ελλάδα πρέπει ΠΑΝΤΑ να σέβεσαι την ιστορία ενός επαγγελματία και να θυμάσε ότι''άδειος τενεκές' είσαι εσύ διότι το βιογραφικό σου έχει πολύ δρόμο ακόμα να γεμίσει....... GRXPRESS

Σούλα Γκλάμορους

31 Μαρτίου στις 7:47 μ.μ. · 

TON PIRA OLO NAZI STO JOJO STO BOURNAZI

Σούλα Γκλάμορους

26 Μαρτίου στις 7:28 μ.μ. · 

TO MOUNI MU EXEI GEUSI FANTA GIA NA TO THIMASE PANTA 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ